Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Hopfen Schneemannshausen
miau Tactiek Schneemauer
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
63.9 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten solid
solid Passen excellent
incredible Verdedigen solid


3e minuut.
Roland kopt de bal weg. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Daar is Rum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Delceppo speelt de bal door. Auger bereikt de bal nog maar net als eerste. Auger geeft een lange en hoge pass. Rum maakt een snoekduik en kopt de bal. Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 1:0

10e minuut.
Maślona kopt de bal weg. Roland is nu in balbezit. Hornyák probeert naar een medespeler te passen. Rum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan bokst de bal weg. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. Yeghiazaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Delceppo probeert naar een medespeler te passen. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aguilar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aguilar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák speelt de bal door. Rum is nu in balbezit. Rum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 2:0

30e minuut.
Rum speelt de bal door. Roland heeft problemen om de bal te vangen. Carragher probeert naar een medespeler te passen. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 30%, Schneemannshausen 70%.
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 3:0

57e minuut.
Castellotti passt de bal in één keer door. Maślona is nu in balbezit. Maślona geeft een hoge lob. Rum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum schiet op doel. Yeghiazaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Godenzi probeert naar een medespeler te passen. Auger bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva met een sublieme pass. Auger is nu in balbezit. Auger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Aeschlimann komt het veld opgelopen. Albrecht komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Castellotti met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Maślona passt de bal met de wreef. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel. Yeghiazaryan bokst de bal weg.

63e minuut.
Hornyák onderschept slim de pass. Hornyák passt de bal zonder na te denken. Rum rent richting de bal. Rum schiet op doel. Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 4:0

65e minuut.
Ormaetxea geeft een hoge lob. Inworp. Maślona met de inworp. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Nadal is nu in balbezit. Nadal geeft een hoge lob. Hornyák rent richting de bal. Roland is nu in balbezit. Roland haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Vrátný geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Aeschlimann. Goede buitenspelval van de verdediging. Delceppo neemt vlug de vrije trap. Rum is nu in balbezit. Rum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hornyák passt de bal zonder na te denken. Nadal geeft de bal voor. Rum is nu in balbezit. Rum haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Vrátný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal in één keer door. Roland is nu in balbezit. Roland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 5:0

84e minuut.
Daar is Piva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piva met een sublieme pass. Castellotti onderschept slim de pass. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel. Escher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Escher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 25%, Schneemannshausen 75%.
Torpedo Hopfen - Schneemannshausen 5:0