Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:08
  • Competitiewedstrijd: Nationalliga B.01
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30453
FC Ruppen Fläsch
Snow230215 Tactiek 1S5M
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
60.8 gemiddelde waardering 64.8
very good Schieten solid
very good Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


8e minuut.
Gołoś is nu in balbezit. Met opzet legt Shalou zijn tegenspeler op de grond. Gołoś raakt geblesseerd tijdens het duel. Gołoś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Viletta rent richting de bal. Viletta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fantastik verovert de bal door een tackle van achteren. Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Di Vito probeert naar een medespeler te passen. Tütscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütscher geeft een lange en hoge pass. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Fläsch 0:1

25e minuut.
Di Vito met een sublieme pass. Tütscher probeert naar een medespeler te passen. Ruppen is nu in balbezit. Trninic rent richting de bal. Trninic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Di Vito speelt de bal door. Von Ballmoos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś begaat een overtreding. Gołoś krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Duraku bereikt de bal nog maar net als eerste. Duraku geeft een lange en hoge pass. Viletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Viletta draait met de bal, schiet en ... Ribi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Rüttimann speelt de bal door. Von Ballmoos is nu in balbezit. Von Ballmoos passt de bal zonder na te denken. Ruppen is nu in balbezit. Ruppen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Von Ballmoos rent richting de bal. Gnägi begaat een overtreding. Von Ballmoos raakt geblesseerd tijdens het duel. Fantastik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bechstein de bal. Tütscher rent richting de bal. Tütscher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 64%, Fläsch 36%.
FC Ruppen - Fläsch 0:1

53e minuut.
Tromp kopt de bal weg. Di Vito is nu in balbezit. Di Vito met een sublieme pass. Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Von Ballmoos met de inworp. Fantastik rent richting de bal. Fantastik geeft een hoge lob. Tütscher springt en kopt de bal. Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Fläsch 0:2

71e minuut.
Daar is Gnägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik passt de bal zonder na te denken. Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen draait met de bal, schiet en ... Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Di Vito rent richting de bal. Di Vito passt de bal met de wreef. Tütscher met een sublieme pass. Ruppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Di Vito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vito geeft een lange en hoge pass. Spielmann verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tütscher zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 55%, Fläsch 45%.
FC Ruppen - Fläsch 0:2