Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi jPistons
Classic Modern W Tactiek guardiola
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 51.7
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Elias geeft een lange en hoge pass. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger met een sublieme pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Eichel bokst de bal weg. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Schwalbe passt de bal zonder na te denken. Curdy is nu in balbezit. Curdy geeft een hoge lob. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Eichel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 1:0

13e minuut.
Schwalbe geeft een lange en hoge pass. Hirsiger kopt de bal weg. Mallardi heeft problemen om de bal te vangen. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Eichel bokst de bal weg.

17e minuut.
Begnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Begnis geeft een lange en hoge pass. Stuber is nu in balbezit. Turchi rent richting de bal. Turchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Casalini met een snelle inworp. Klungelig pakt Rodríguez Cabo de bal. Rodríguez Cabo passt de bal zonder na te denken. Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini geeft de bal voor. Eichel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Flick rent richting de bal. Quiroz met een sublieme pass. Buza is nu in balbezit. Buza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mallardi is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger draait met de bal, schiet en ... Eichel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Curdy de bal. Curdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 2:0

42e minuut.
Schwalbe heeft problemen om de bal te vangen. Schwalbe kopt de bal weg. Ağamalıyev is nu in balbezit. Aufschlaeger verovert de bal door een tackle van achteren. Aufschlaeger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 3:0

44e minuut.
Begnis geeft een hoge lob. Buza rent richting de bal. Schwalbe maakt een afschuwelijke overtreding. Buza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Begnis met een snel genomen vrije trap. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casalini krijgt een gele kaart. Turchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turchi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 41%, jPistons 59%.
Kickers Höudi - jPistons 3:0

49e minuut.
Csordás speelt de bal door. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Quiroz probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Begnis geeft een lange en hoge pass. Schwalbe rent richting de bal. Ağamalıyev rent richting de bal. Schwalbe verovert de bal door een tackle van achteren. Schwalbe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pilotino passt de bal in één keer door. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elias krijgt een gele kaart. Buza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quiroz komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ... Vanaveski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stuber heeft problemen om de bal te vangen. Turchi onderschept slim de pass. Turchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 3:1

65e minuut.
Waffler passt de bal met de wreef. Casalini rent richting de bal. Flick onderschept slim de pass. Flick schiet op doel. Vanaveski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Cacique komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hirsiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger is nu in balbezit. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Eichel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 4:1

75e minuut.
Casalini speelt de bal door. Hirsiger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Treściński neemt vlug de vrije trap. Turchi rent richting de bal. Turchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Curdy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Begnis. Curdy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waffler met een snel genomen vrije trap. Hirsiger springt en kopt de bal. Eichel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rodríguez Cabo heeft problemen om de bal te vangen. Cacique rent richting de bal. Rodríguez Cabo onderschept slim de pass. Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hirsiger geeft een lange en hoge pass. Ağamalıyev heeft problemen om de bal te vangen. Curdy rent richting de bal. Curdy geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Turchi kopt de bal weg. Buza kan de bal niet met de borst controleren. Schwalbe begaat een overtreding. Schwalbe krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hirsiger kopt de bal weg. Pilotino probeert de bal aan de voet te houden. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Eichel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - jPistons 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 52%, jPistons 48%.
Kickers Höudi - jPistons 5:1