Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eulach AS Pluto
V1 Tactiek 3232compct
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 53.3
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gianasi geeft een lange en hoge pass. Ilm rent richting de bal. Ilm passt de bal zonder na te denken. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kilar passt de bal zonder na te denken. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gobet ... Strafschop! Gobet is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ellul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ellul neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:1

15e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Flitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flitzer met een sublieme pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Carloni geeft de bal voor. Ilm kopt de bal weg. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Businger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:2

19e minuut.
Ellul is nu in balbezit. Ellul passt de bal met de wreef. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ellul kan de bal niet met de borst controleren. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:3

21e minuut.
Carloni geeft een hoge lob. Ilm kopt de bal weg. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:4

23e minuut.
Mauron met een sublieme pass. Riedl rent richting de bal. Riedl geeft de bal voor. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gianasi heeft problemen om de bal te vangen. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal met de wreef. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. Businger bokst de bal weg.

28e minuut.
Curty geeft de bal voor. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:5

34e minuut.
Carloni is nu in balbezit. Carloni geeft een lange en hoge pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:6

36e minuut.
Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gianasi de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Businger bokst de bal weg.

38e minuut.
Carloni met de inworp. Gianasi rent richting de bal. Gianasi passt de bal zonder na te denken. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni onderschept slim de pass. Carloni passt de bal met de wreef. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kilar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 72%, AS Pluto 28%.
FC Eulach - AS Pluto 0:7

47e minuut.
Riedl probeert naar een medespeler te passen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Businger bokst de bal weg. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ... Businger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:8

49e minuut.
Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm passt de bal zonder na te denken. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Businger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:9

52e minuut.
Ellul heeft problemen om de bal te vangen. Kilar met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:10

55e minuut.
Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni geeft een lange en hoge pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ... Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:11

59e minuut.
Mauron passt de bal in één keer door. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:12

64e minuut.
Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul passt de bal met de wreef. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:13

65e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Rettore rent richting de bal. Gianasi onderschept slim de pass. Gianasi geeft de bal voor. Ilm maakt een snoekduik en kopt de bal. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Curty rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Kilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:14

70e minuut.
Riedl onderschept slim de pass. Riedl passt de bal met de wreef. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:15

74e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal met de wreef. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:16

77e minuut.
Riedl geeft een hoge lob. Ellul kopt de bal weg. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:17

82e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Ignat geeft een hoge lob. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu speelt de bal door. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eulach - AS Pluto 0:18

88e minuut.
Kaczor passt de bal in één keer door. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal met de wreef. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eulach 68%, AS Pluto 32%.
FC Eulach - AS Pluto 0:18