Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneemannshausen FC Eulach
New 4-3-3 Tactiek V1
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
very good Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Studer met een sublieme pass. Hopta is nu in balbezit. Studer rent richting de bal. Studer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Albrecht is nu in balbezit. Mauron verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft de bal voor. Hopta rent richting de bal. Hopta haalt uit met een fantastische trap. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pink probeert naar een medespeler te passen. Studer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Eulach 1:0

8e minuut.
Rüssel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albrecht. Rüssel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popovic met een snel genomen vrije trap. Marazzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schneemannshausen - FC Eulach 1:1

9e minuut.
Vrátný onderschept slim de pass. Vrátný geeft de bal voor. Hopta kopt de bal weg. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Popovic de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuentes met een snelle inworp. Persyn geeft een hoge lob. Hopta krijgt zijn hoofd ertegen. Businger bokst de bal weg. Aeschlimann kopt de bal weg. Paal!

13e minuut.
Persyn probeert naar een medespeler te passen. Rettore onderschept slim de pass. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann geeft een hoge lob. Studer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baumgartner onderschept slim de pass. Hopta rent richting de bal. Studer is nu in balbezit. Studer draait met de bal, schiet en ... Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rüssel passt de bal zonder na te denken. Baumgartner heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner speelt de bal door. Hopta rent richting de bal. Hopta schiet op doel. Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hopta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vrátný geeft de bal voor. Buitenspel voor Studer. Goede buitenspelval van de verdediging. Beltrami neemt vlug de vrije trap. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Johner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Eulach 1:2

37e minuut.
Studer rent richting de bal. Aalai speelt de bal door. Aeschlimann probeert de bal met de borst te controleren. Hopta rent richting de bal. Hopta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 43%, FC Eulach 57%.
Schneemannshausen - FC Eulach 1:2

58e minuut.
Persyn speelt de bal door. Aeschlimann rent richting de bal. Curty onderschept slim de pass. Hopta onderschept slim de pass. Hopta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piva komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rettore geeft de bal voor. Ormaetxea rent richting de bal. Marazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marazzi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Studer is nu in balbezit. Studer haalt uit met een fantastische trap. Pink probeert de bal aan de voet te houden. Hopta rent richting de bal. Hopta schiet op doel. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mauron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vrátný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrátný met een sublieme pass. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albrecht is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albrecht zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pink kopt de bal weg. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aalai rent richting de bal. Piva verovert de bal door een tackle van achteren. Piva passt de bal in één keer door. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann schiet op doel. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann met een sublieme pass. Klungelig pakt Hopta de bal. Hopta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schneemannshausen - FC Eulach 2:2

86e minuut.
Yeghiazaryan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 40%, FC Eulach 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schneemannshausen - FC Eulach 2:2