Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Mustangs FC Eulach
5-2-3 Tactiek V1
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Daar is Wellington, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellington speelt de bal door. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vasalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FC Eulach 1:0

12e minuut.
Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonović onderschept slim de pass. Colin met een sublieme pass. Kapka is nu in balbezit. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wellington is nu in balbezit. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Wellington probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Vasalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Speck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin probeert naar een medespeler te passen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Denoncourt rent richting de bal. Denoncourt passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekos passt de bal zonder na te denken. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Vasalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 37%, FC Eulach 63%.
AFC Mustangs - FC Eulach 1:0

46e minuut.
Inworp. Fekos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt geeft de bal voor. Bobadilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Speck verovert de bal door een tackle van achteren. Speck geeft de bal voor. Manović kopt de bal weg. Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Denoncourt met een sublieme pass. Fekos met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Wellington is nu in balbezit. Wellington haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Flitzer passt de bal in één keer door. Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Porębski zijn tegenspeler op de grond. Porębski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 44%, FC Eulach 56%.
AFC Mustangs - FC Eulach 1:0