Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown FC Chrüzbandriisser
LucHs Tactiek 4 hinde2 före
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 57.8
goed Schieten uitmuntend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Cederholm met een sublieme pass. Pfäffi is nu in balbezit. Weingart begaat een overtreding. Weingart krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Schumacher is nu in balbezit. Schumacher passt de bal in één keer door. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 1:0

19e minuut.
Seewald passt de bal in één keer door. Leu is nu in balbezit. Leu geeft een lange en hoge pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Barum heeft problemen om de bal te vangen. Kalt onderschept slim de pass. Kalt met een sublieme pass. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel. Douglas bokst de bal weg.

42e minuut.
Morell onderschept slim de pass. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller draait met de bal, schiet en ... Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 51%, FC Chrüzbandriisser 49%.
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:0

46e minuut.
Schär geeft een hoge lob. Negligé kopt de bal weg. Weingart rent richting de bal. Goldner is nu in balbezit. Goldner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Esca bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca passt de bal zonder na te denken. Goldner rent richting de bal. Goldner schiet op doel. Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:1

54e minuut.
Bach probeert naar een medespeler te passen. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller met een sublieme pass. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seewald rent richting de bal. Seewald geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Schär de bal. Weingart bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingart geeft een hoge lob. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ... Kohler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Schumacher probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Barum met een snelle inworp. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. Douglas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bach geeft de bal voor. Inworp. Esca met de inworp. Goldner is nu in balbezit. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Kohler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:2

89e minuut.
Schumacher geeft een hoge lob. Esca rent richting de bal. Esca passt de bal zonder na te denken. Goldner is nu in balbezit. Goldner draait met de bal, schiet en ... Kohler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 49%, FC Chrüzbandriisser 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:2