Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einsteins Club AU United
Att Training Tactiek S.P.E.R.E.B.Next
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 38.3
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Cabeças passt de bal met de wreef. König is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schletti. Schletti krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Cabeças verovert de bal door een tackle van achteren. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König passt de bal in één keer door. Cabeças rent richting de bal. Cabeças haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
König passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Silverhawk de bal. Schaub met een sublieme pass. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mönch speelt de bal door. Charton rent richting de bal. Bean is nu in balbezit. Bean geeft een lange en hoge pass. Mönch probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - AU United 0:1

34e minuut.
Diener kopt de bal weg. Troxler is nu in balbezit. Met opzet legt Sordet zijn tegenspeler op de grond. Sordet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 69%, AU United 31%.
Einsteins Club - AU United 0:1

57e minuut.
Schaub bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk verovert de bal door een tackle van achteren. Silverhawk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Charton de bal. Charton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mönch verovert de bal door een tackle van achteren. Mönch met een sublieme pass. Charton bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - AU United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 65%, AU United 35%.
Einsteins Club - AU United 0:2