Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO The Academy
hoffnig Tactiek aengi-low
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 36.2
outstanding Schieten average
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


14e minuut.
Gurka geeft de bal voor. Salopää onderschept slim de pass. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 1:0

16e minuut.
Nowaczyk passt de bal zonder na te denken. Gurka is nu in balbezit. Gurka geeft de bal voor. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev met een sublieme pass. Trică geeft een hoge lob. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Fleury bokst de bal weg.

23e minuut.
Yanchev kopt de bal weg. Daar is Benassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imhasly schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Imhasly krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Trică geeft een hoge lob. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. Fleury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 2:0

31e minuut.
Puistonen is nu in balbezit. Puistonen passt de bal zonder na te denken. Yanchev speelt de bal door. Benassi heeft problemen om de bal te vangen. Benassi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 3:0

33e minuut.
Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk met een sublieme pass. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Fleury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Hammel de bal. Ledermann rent richting de bal. Puistonen begaat een overtreding. Puistonen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 26%, The Academy 74%.
Liverpool SO - The Academy 3:0

46e minuut.
Talaugon probeert naar een medespeler te passen. Puistonen rent richting de bal. Puistonen geeft een hoge lob. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 4:0

48e minuut.
Ledermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledermann geeft de bal voor. Nowaczyk kopt de bal weg. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ... Fleury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wiewouters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talaugon verovert de bal door een tackle van achteren. Salopää verovert de bal door een tackle van achteren. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 5:0

51e minuut.
Ramelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ... Fleury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 6:0

52e minuut.
Talaugon passt de bal in één keer door. Gurka is nu in balbezit. Gurka probeert naar een medespeler te passen. Benassi rent richting de bal. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Fleury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puistonen neemt de hoekschop. Talaugon springt en kopt de bal. Fleury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Puistonen speelt de bal door. Salopää bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi begaat een overtreding. Benassi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Nowaczyk rent richting de bal. Nowaczyk geeft een hoge lob. Talaugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaugon schiet op doel. Fleury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 7:0

66e minuut.
Puistonen passt de bal zonder na te denken. Dziwak is nu in balbezit. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. Fleury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 8:0

68e minuut.
Trică is nu in balbezit. Trică geeft een hoge lob. Benassi is nu in balbezit. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Fleury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 9:0

86e minuut.
Puistonen probeert naar een medespeler te passen. Imhasly heeft problemen om de bal te vangen. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk geeft een hoge lob. Fleury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - The Academy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 23%, The Academy 77%.
Liverpool SO - The Academy 10:0