Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chrüzbandriisser Perskindol-United
3-4-3 Tactiek 4-3-3 ufe abe
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 61.9
excellent Schieten incredible
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Ballone verovert de bal door een tackle van achteren. Ballone passt de bal zonder na te denken. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:1

5e minuut.
Tarone rent richting de bal. Müggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone is nu in balbezit. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Negligé geeft een hoge lob. Meister is nu in balbezit. Cederholm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cederholm krijgt een gele kaart. Meister wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Stämpfli passt de bal zonder na te denken. Cederholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederholm speelt de bal door. Goldner rent richting de bal. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Negligé kopt de bal weg. Klungelig pakt Stämpfli de bal. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:2

21e minuut.
Batshuayi onderschept slim de pass. Batshuayi passt de bal met de wreef. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp onderschept slim de pass. Napp schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Müggeli de bal. Tarone probeert naar een medespeler te passen. Ballone is nu in balbezit. Ballone geeft een hoge lob. Batshuayi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Meister rent richting de bal. Meister geeft een hoge lob. Müggeli rent richting de bal. Tarone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone draait met de bal, schiet en ... Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:3

30e minuut.
Steinauer is nu in balbezit. Steinauer speelt de bal door. Tarone rent richting de bal. Tarone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:4

30e minuut.
Krieger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lyner komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Graf passt de bal in één keer door. Steinauer rent richting de bal. Steinauer met een sublieme pass. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Napp speelt de bal door. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Negligé met een sublieme pass. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. Douglas bokst de bal weg.

42e minuut.
Meister met een sublieme pass. Graf is nu in balbezit. Graf met een sublieme pass. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 66%, Perskindol-United 34%.
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:4

48e minuut.
Seewald speelt de bal door. Stämpfli rent richting de bal. Stämpfli probeert naar een medespeler te passen. Napp is nu in balbezit. Napp schiet op doel. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Batshuayi onderschept slim de pass. Batshuayi speelt de bal door. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone draait met de bal, schiet en ... Douglas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:5

51e minuut.
Negligé verovert de bal door een tackle van achteren. Negligé geeft de bal voor. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ... Myklebust probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Napp met een sublieme pass. Batshuayi rent richting de bal. Napp is nu in balbezit. Napp schiet op doel. Douglas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:6

60e minuut.
Meister geeft een hoge lob. Steinauer is nu in balbezit. Steinauer geeft een hoge lob. Napp is nu in balbezit. Napp schiet op doel. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister geeft de bal voor. Negligé kopt de bal weg. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ballone rent richting de bal. Ballone met een sublieme pass. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. Douglas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 0:7

75e minuut.
Stämpfli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stämpfli speelt de bal door. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Müggeli is nu in balbezit. Müggeli geeft een hoge lob. Häny heeft problemen om de bal te vangen. Goldner is nu in balbezit. Goldner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 1:7

79e minuut.
Ilg is nu in balbezit. Ilg passt de bal zonder na te denken. Goldner rent richting de bal. Goldner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Napp is nu in balbezit. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi geeft een hoge lob. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp draait met de bal, schiet en ... Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ballone passt de bal in één keer door. Tarone is nu in balbezit. Müggeli begaat een overtreding. Müggeli krijgt een gele kaart. Tarone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ballone met een snel genomen vrije trap. Batshuayi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Batshuayi met een sublieme pass. Napp rent richting de bal. Napp passt de bal met de wreef. Batshuayi heeft problemen om de bal te vangen. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Stämpfli rent richting de bal. Met opzet legt Graf zijn tegenspeler op de grond. Stämpfli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stämpfli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Myklebust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 54%, Perskindol-United 46%.
FC Chrüzbandriisser - Perskindol-United 1:7