Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AU United Potoly
Betablocker B Tactiek Centrocampo
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten excellent
good Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Grandjean heeft problemen om de bal te vangen. Grandjean passt de bal met de wreef. Muster is nu in balbezit. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:1

5e minuut.
Warren speelt de bal door. Bramerini rent richting de bal. Bramerini probeert naar een medespeler te passen. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Warren passt de bal in één keer door. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev passt de bal zonder na te denken. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Komora passt de bal in één keer door. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini onderschept slim de pass. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:2

16e minuut.
Belev passt de bal met de wreef. Komora rent richting de bal. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Etchecopar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:3

18e minuut.
Lacorte met een sublieme pass. Noev is nu in balbezit. Noev passt de bal in één keer door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Belev speelt de bal door. Komora rent richting de bal. Sordet rent richting de bal. Komora onderschept slim de pass. Komora schiet op doel. Strzelecki bokst de bal weg.

24e minuut.
Bolcas kopt de bal weg. Grandjean met een sublieme pass. Warren heeft problemen om de bal te vangen. Warren geeft een hoge lob. Komora krijgt zijn hoofd ertegen. Strzelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Warren probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini passt de bal in één keer door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Etchecopar probeert naar een medespeler te passen. Martínez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Rodríguez geeft een hoge lob. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Warren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rákos komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Lacorte passt de bal met de wreef. Rákos is nu in balbezit. Rákos speelt de bal door. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Muster met een sublieme pass. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal met de wreef. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 73%, Potoly 27%.
AU United - Potoly 0:3

47e minuut.
Rodriguez speelt de bal door. Belev probeert naar een medespeler te passen. Komora rent richting de bal. Komora geeft een lange en hoge pass. Sordet probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:4

49e minuut.
Grandjean geeft de bal voor. Lacorte controleert de bal met de borst. Lacorte passt de bal met de wreef. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bolcas verovert de bal door een tackle van achteren. Bolcas met een sublieme pass. Isaak geeft een hoge lob. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Rodriguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev geeft een hoge lob. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:5

59e minuut.
Noev geeft de bal voor. Komora rent richting de bal. Komora passt de bal met de wreef. Belev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sordet de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:6

61e minuut.
Lacorte passt de bal zonder na te denken. Belev probeert naar een medespeler te passen. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sordet is nu in balbezit. Bramerini onderschept slim de pass. Daar is Bramerini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Potoly 0:7

72e minuut.
Martínez Rodríguez rent richting de bal. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez met een sublieme pass. Komora is nu in balbezit. Komora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bolcas passt de bal in één keer door. Belev is nu in balbezit. Belev passt de bal in één keer door. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft de bal voor. Cabeças probeert de bal met de borst te controleren. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Martínez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Rodríguez geeft een hoge lob. Bolcas speelt de bal door. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Muster met een sublieme pass. König rent richting de bal. Lacorte rent richting de bal. König onderschept slim de pass. König geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 68%, Potoly 32%.
AU United - Potoly 0:7