Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einsteins Club Lokomotive Utogrund
Att Training Tactiek Sapporo
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 40.7
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


14e minuut.
Åkre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziegler met de inworp. Diener is nu in balbezit. Diener schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Vraciu rent richting de bal. Vraciu speelt de bal door. Deltour heeft problemen om de bal te vangen. Bean geeft een lange en hoge pass. Deltour probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Vraciu kopt de bal weg. Dziamdzioła rent richting de bal. Dziamdzioła geeft de bal voor. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Åkre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziegler met een snelle inworp. Diener is nu in balbezit. Diener haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 73%, Lokomotive Utogrund 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Einsteins Club - Lokomotive Utogrund 0:0

64e minuut.
Sterling rent richting de bal. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński rent richting de bal. Sterling geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vraciu passt de bal met de wreef. Dziamdzioła heeft problemen om de bal te vangen. Dziamdzioła speelt de bal door. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Schletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu onderschept slim de pass. Vraciu probeert naar een medespeler te passen. Deltour bereikt de bal nog maar net als eerste. Deltour haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Schletti heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Deltour is nu in balbezit. Deltour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - Lokomotive Utogrund 0:1

89e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Diener bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sterling krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 67%, Lokomotive Utogrund 33%.
Einsteins Club - Lokomotive Utogrund 0:1