Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO Kreisliga United
hoffnig Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
67.1 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yanchev de bal. Nowaczyk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Kreisliga United 1:0

16e minuut.
Pęski geeft een hoge lob. Koniarek is nu in balbezit. Leyman verovert de bal door een tackle van achteren. Leyman draait met de bal, schiet en ... Šprljan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool SO - Kreisliga United 1:1

18e minuut.
Mały geeft een hoge lob. Śniegocki kopt de bal weg. Koniarek rent richting de bal. Leyman onderschept slim de pass. Leyman schiet op doel. Šprljan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kurtović passt de bal in één keer door. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Yanchev passt de bal met de wreef. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen passt de bal in één keer door. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 52%, Kreisliga United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool SO - Kreisliga United 1:1

49e minuut.
Trică kopt de bal weg. Yanchev rent richting de bal. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Vuorela met een sublieme pass. Nowaczyk rent richting de bal. Pęski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pęski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nowaczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Vuorela met een snel genomen vrije trap. Talaugon kopt de bal weg. Puistonen probeert naar een medespeler te passen. Yanchev kan de bal niet met de borst controleren. Yanchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Mały speelt de bal door. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel. Šprljan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Kreisliga United 1:2

71e minuut.
Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen geeft een lange en hoge pass. Nowaczyk rent richting de bal. Nowaczyk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toužimský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benassi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liverpool SO - Kreisliga United 2:2

73e minuut.
Yanchev passt de bal met de wreef. Nowaczyk speelt de bal door. Talaugon rent richting de bal. Talaugon haalt uit met een fantastische trap. Toužimský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - Kreisliga United 3:2

77e minuut.
Kudaka met een sublieme pass. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Puistonen met een sublieme pass. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Talaugon rent richting de bal. Benassi is nu in balbezit. Toužimský bokst de bal weg.

79e minuut.
Vuorela met een sublieme pass. Yanchev met een sublieme pass. Gurka is nu in balbezit. Gurka geeft een lange en hoge pass. Talaugon krijgt zijn hoofd ertegen. Toužimský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanchev geeft een lange en hoge pass. Benassi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 30%, Kreisliga United 70%.
Liverpool SO - Kreisliga United 3:2