Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United FC Chrüzbandriisser
4-3-3 Tactiek 4 hinde2 före
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Müggeli onderschept slim de pass. Inworp. Nikolajsen met de inworp. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morocutti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonfils, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils passt de bal in één keer door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Beltrami geeft een lange en hoge pass. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils passt de bal zonder na te denken. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Negligé passt de bal zonder na te denken. Joliet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barum. Barum krijgt een gele kaart. Joliet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joliet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giacomelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Morocutti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kastelán de bal. Kastelán met een sublieme pass. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stämpfli is nu in balbezit. Morocutti verovert de bal door een tackle van achteren. Morocutti met een sublieme pass. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Joliet met de inworp. Morocutti rent richting de bal. Morocutti probeert naar een medespeler te passen. Bonfils rent richting de bal. Bonfils geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Douglas probeert wanhopig de bal te grijpen. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 1:0

29e minuut.
Müggeli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Burkhardt de bal onder controle te krijgen. Ilg rent richting de bal. Goldner is nu in balbezit. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Cuffe bokst de bal weg. Daar is Ilg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 1:1

34e minuut.
Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nikolajsen met de inworp. Morocutti speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Douglas trapt de bal weg van het doel. Joliet controleert de bal met de borst. Barum probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Cuffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Schönholzer geeft de bal voor. Klungelig pakt Negligé de bal. Giacomelli kopt de bal weg. Bonfils heeft problemen om de bal te vangen. Bonfils schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 2:1

39e minuut.
Müggeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lyner komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Negligé passt de bal zonder na te denken. Stämpfli rent richting de bal. Stämpfli speelt de bal door. Goldner is nu in balbezit. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Cuffe bokst de bal weg. Schönholzer probeert naar een medespeler te passen. Ilg is nu in balbezit. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 41%, FC Chrüzbandriisser 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 2:2

46e minuut.
Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyner bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomelli schiet op doel. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kastelán rent richting de bal. Kastelán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Morocutti de bal onder controle te krijgen. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils passt de bal zonder na te denken. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 3:2

59e minuut.
Morocutti verovert de bal door een tackle van achteren. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 4:2

63e minuut.
Barum rent richting de bal. Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Joliet passt de bal met de wreef. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kastelán onderschept slim de pass. Kastelán geeft een hoge lob. Bonfils kopt de bal weg. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Negligé kopt de bal weg. Nikolajsen met een sublieme pass. Lyner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils onderschept slim de pass. Bonfils geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet speelt de bal door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Buitenspel voor Giacomelli. Goede buitenspelval van de verdediging. Stämpfli neemt vlug de vrije trap. Beltrami probeert de bal aan de voet te houden. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel. De bal raakt de paal. Cuffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Morocutti onderschept slim de pass. Morocutti passt de bal zonder na te denken. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli passt de bal in één keer door. Kastelán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 41%, FC Chrüzbandriisser 59%.
Burnout United - FC Chrüzbandriisser 4:2