Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United FC Lauretown
4-3-3 ufe abe Tactiek LucHs
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
59.9 gemiddelde waardering 51.9
formidable Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Ruf heeft problemen om de bal te vangen. König onderschept slim de pass. König met een sublieme pass. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Batshuayi is nu in balbezit. Liesch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Batshuayi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batshuayi neemt de penalty, wat een uithaal! Kohler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Lauretown 1:0

25e minuut.
Ballone passt de bal zonder na te denken. Graf geeft een hoge lob. Batshuayi is nu in balbezit. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Napp heeft problemen om de bal te vangen. Napp met een sublieme pass. Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Lauretown 2:0

40e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Myklebust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
König rent richting de bal. Leu rent richting de bal. Leu geeft een hoge lob. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Lauretown 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 52%, FC Lauretown 48%.
Perskindol-United - FC Lauretown 2:1

49e minuut.
Morell probeert naar een medespeler te passen. Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Batshuayi heeft problemen om de bal te vangen. Bach is nu in balbezit. Batshuayi verovert de bal door een tackle van achteren. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Lauretown 3:1

60e minuut.
Steinauer speelt de bal door. Ruf met een sublieme pass. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone haalt uit met een fantastische trap. Kohler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - FC Lauretown 4:1

68e minuut.
Ballone is nu in balbezit. Leu rent richting de bal. Leu passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Pfäffi speelt de bal door. Daar is König, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. König passt de bal in één keer door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 47%, FC Lauretown 53%.
Perskindol-United - FC Lauretown 4:1