Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotive Utogrund AU United
Québec Tactiek S.P.E.R.E.B.Next
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Vraciu rent richting de bal. Grandjean is nu in balbezit. Vraciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vraciu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Belko passt de bal zonder na te denken. Deltour is nu in balbezit. Sordet is nu in balbezit. Gogoasă onderschept slim de pass. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grandjean kopt de bal weg. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi passt de bal zonder na te denken. König heeft problemen om de bal te vangen. König haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Grandjean rent richting de bal. Grandjean passt de bal in één keer door. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotive Utogrund - AU United 0:1

22e minuut.
Muster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandjean speelt de bal door. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotive Utogrund 58%, AU United 42%.
Lokomotive Utogrund - AU United 0:1

47e minuut.
Dziamdzioła is nu in balbezit. Dziamdzioła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Åkre de bal. Charton is nu in balbezit. Charton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Silverhawk de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mönch met een sublieme pass. Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copik probeert naar een medespeler te passen. König rent richting de bal. König haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Grandjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraciu speelt de bal door. Deltour is nu in balbezit. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Faliński geeft de bal voor. König rent richting de bal. Nagi rent richting de bal. König verovert de bal door een tackle van achteren. König draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
König rent richting de bal. Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu speelt de bal door. Deltour is nu in balbezit. Foletti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nagi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grandjean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silverhawk rent richting de bal. Silverhawk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotive Utogrund 62%, AU United 38%.
Lokomotive Utogrund - AU United 0:1