Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly Einsteins Club
Centrocampo Tactiek Att Training
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 35.8
very good Schieten solid
good Passen average
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Leber rent richting de bal. Belev onderschept slim de pass. Belev met een sublieme pass. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Nolfi rent richting de bal. Bramerini verovert de bal door een tackle van achteren. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rodriguez met een sublieme pass. Belev rent richting de bal. Belev probeert naar een medespeler te passen. Bramerini rent richting de bal. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Belev heeft problemen om de bal te vangen. Belev probeert naar een medespeler te passen. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nolfi geeft een hoge lob. Miéville kopt de bal weg. Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser geeft een lange en hoge pass. Komora maakt een snoekduik en kopt de bal. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Komora kopt de bal weg. Bramerini rent richting de bal. Bramerini passt de bal met de wreef. Belev geeft een lange en hoge pass. Komora springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Belev rent richting de bal. Belev passt de bal zonder na te denken. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Einsteins Club 1:0

44e minuut.
Daar is Brenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miéville rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenner. Brenner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 47%, Einsteins Club 53%.
Potoly - Einsteins Club 1:0

55e minuut.
Belev probeert naar een medespeler te passen. Schaub rent richting de bal. Komora onderschept slim de pass. Komora draait met de bal, schiet en ... Aufdermaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nolfi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aufdermaur met een sublieme pass. Rákos kopt de bal weg. Nolfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini passt de bal met de wreef. Komora is nu in balbezit. Komora schiet op doel. Aufdermaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Diener rent richting de bal. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diener begaat een overtreding. Diener krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Clauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clauser geeft een hoge lob. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini met een sublieme pass. Belev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Komora is nu in balbezit. Komora met een sublieme pass. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev geeft een hoge lob. Bramerini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Einsteins Club 2:0

89e minuut.
Clauser met een sublieme pass. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev passt de bal met de wreef. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel. Aufdermaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 34%, Einsteins Club 66%.
Potoly - Einsteins Club 2:0