Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perskindol-United Liverpool SO
352 mause Tactiek hoffnig
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Talaugon heeft problemen om de bal te vangen. Meister rent richting de bal. Talaugon verovert de bal door een tackle van achteren. Talaugon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Benassi de bal. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev passt de bal zonder na te denken. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Myklebust met een sublieme pass. Gurka probeert de bal aan de voet te houden. Napp met een sublieme pass. Batshuayi rent richting de bal. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tarone passt de bal met de wreef. Daar is Ballone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarone rent richting de bal. Tarone schiet op doel. Šprljan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Liverpool SO 1:0

14e minuut.
Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen passt de bal in één keer door. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. Myklebust probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ramelli passt de bal zonder na te denken. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi passt de bal zonder na te denken. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yanchev speelt de bal door. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi passt de bal met de wreef. Talaugon heeft problemen om de bal te vangen. Talaugon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurka speelt de bal door. Daar is Talaugon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanchev rent richting de bal. Yanchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Ramelli geeft een hoge lob. Ballone kopt de bal weg. Nowaczyk speelt de bal door. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Gurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gurka. Gurka krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ramelli probeert naar een medespeler te passen. Talaugon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ballone. Ballone krijgt een gele kaart. Talaugon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gurka komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yanchev met een sublieme pass. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen passt de bal met de wreef. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Benassi is nu in balbezit. Dällenbach met een sublieme pass. Gurka geeft de bal voor. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon draait met de bal, schiet en ... Myklebust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Steinauer speelt de bal door. Daar is Ballone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yanchev met een sublieme pass. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen passt de bal in één keer door. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 64%, Liverpool SO 36%.
Perskindol-United - Liverpool SO 1:0

47e minuut.
Koniarek rent richting de bal. Napp verovert de bal door een tackle van achteren. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarone haalt uit met een fantastische trap. Šprljan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Liverpool SO 2:0

51e minuut.
Graf passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Batshuayi. Goede buitenspelval van de verdediging. Trică neemt vlug de vrije trap. Talaugon rent richting de bal. Talaugon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ballone kopt de bal weg. Vuorela rent richting de bal. Vuorela passt de bal in één keer door. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ramelli geeft een hoge lob. Yanchev kopt de bal weg. Talaugon rent richting de bal. Talaugon draait met de bal, schiet en ... Myklebust probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perskindol-United - Liverpool SO 2:1

73e minuut.
Ruf is nu in balbezit. Nowaczyk onderschept slim de pass. Nowaczyk probeert naar een medespeler te passen. Talaugon rent richting de bal. Talaugon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Talaugon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinauer. Talaugon raakt geblesseerd tijdens het duel. Gurka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Talaugon springt en kopt de bal. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Yanchev rent richting de bal. Yanchev geeft een lange en hoge pass. Benassi kopt de bal weg. Daar is Talaugon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talaugon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ramelli speelt de bal door. Puistonen is nu in balbezit. Puistonen passt de bal met de wreef. Benassi is nu in balbezit. Benassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perskindol-United 67%, Liverpool SO 33%.
Perskindol-United - Liverpool SO 2:1