Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Lokomotive Utogrund
4-4-2 Tactiek Québec
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 42
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Băşulescu passt de bal met de wreef. Kurtović rent richting de bal. Kurtović geeft een lange en hoge pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Leyman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Copik. Leyman raakt geblesseerd tijdens het duel. Mały met een snel genomen vrije trap. Leyman springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Copik kopt de bal weg. Daar is Pioletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pioletti met een sublieme pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
de Miguel Bravo probeert de bal met de borst te controleren. Pioletti rent richting de bal. Vraciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pioletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Băşulescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 1:0

24e minuut.
Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Copik kan de bal niet met de borst controleren. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 2:0

28e minuut.
Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki passt de bal in één keer door. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ... Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Śniegocki speelt de bal door. Leyman rent richting de bal. Leyman passt de bal in één keer door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Arkadaş bokst de bal weg.

32e minuut.
Belko rent richting de bal. Kurtović verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtović geeft een hoge lob. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Åkre rent richting de bal. Åkre geeft een lange en hoge pass. Ardelean kopt de bal weg. Băşulescu controleert de bal met de borst. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Deltour geeft de bal voor. Pęski geeft de bal voor. Daar is de Miguel Bravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş bokst de bal weg.

44e minuut.
Pęski geeft een lange en hoge pass. Leyman kopt de bal weg. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Arkadaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arkadaş met een sublieme pass. Mały kopt de bal weg. Leyman is nu in balbezit. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 28%, Lokomotive Utogrund 72%.
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 2:0

47e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Kudaka onderschept slim de pass. Kudaka geeft een hoge lob. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Arkadaş bokst de bal weg.

49e minuut.
Mały speelt de bal door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft de bal voor. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 3:0

50e minuut.
Leyman speelt de bal door. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Băşulescu de bal. Băşulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kudaka is nu in balbezit. Kudaka geeft een hoge lob. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 4:0

53e minuut.
Kudaka met een sublieme pass. Pioletti heeft problemen om de bal te vangen. Pioletti passt de bal met de wreef. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Arkadaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śniegocki met een snelle inworp. Mały geeft de bal voor. Băşulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 5:0

61e minuut.
Kudaka onderschept slim de pass. Kudaka geeft de bal voor. de Miguel Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ardelean kopt de bal weg. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki met een sublieme pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel. Arkadaş bokst de bal weg. de Miguel Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 6:0

83e minuut.
Kurtović heeft problemen om de bal te vangen. Kurtović speelt de bal door. Veľký geeft een lange en hoge pass. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... Arkadaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Mały geeft de bal voor. Leyman kopt de bal weg. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 7:0

90e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Daar is Leyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 27%, Lokomotive Utogrund 73%.
Kreisliga United - Lokomotive Utogrund 8:0