Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Einsteins Club FC Lauretown
Att Training Tactiek LucHs
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 48.7
goed Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller probeert naar een medespeler te passen. Leu is nu in balbezit. Leu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Einsteins Club - FC Lauretown 0:1

9e minuut.
Leber heeft problemen om de bal te vangen. Schumacher rent richting de bal. Schaub is nu in balbezit. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morell kopt de bal weg. König bereikt de bal nog maar net als eerste. Schletti maakt een afschuwelijke overtreding. Schletti krijgt een gele kaart. König raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. König neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. Aufdermaur bokst de bal weg.

25e minuut.
Kalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalt geeft een lange en hoge pass. Daar is Leber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Ziegler de bal. Keller is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
König bereikt de bal nog maar net als eerste. König geeft de bal voor. Schletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach passt de bal in één keer door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bean rent richting de bal. Leu verovert de bal door een tackle van achteren. Schletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu onderschept slim de pass. Leu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Schumacher de bal. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König passt de bal in één keer door. Leu is nu in balbezit. Leu haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 77%, FC Lauretown 23%.
Einsteins Club - FC Lauretown 0:1

48e minuut.
Pfäffi geeft een hoge lob. Schumacher kopt de bal weg. Nolfi probeert de bal aan de voet te houden. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schaub verovert de bal door een tackle van achteren. König rent richting de bal. König probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel. Aufdermaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pfäffi met een snelle inworp. Morell rent richting de bal. Morell speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Aufdermaur bokst de bal weg.

76e minuut.
König rent richting de bal. Schletti is nu in balbezit. König verovert de bal door een tackle van achteren. König geeft een lange en hoge pass. Leu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Schaub geeft de bal voor. Inworp. Keller met de inworp. Morell heeft problemen om de bal te vangen. Morell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Einsteins Club 89%, FC Lauretown 11%.
Einsteins Club - FC Lauretown 0:1