Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chrüzbandriisser The Academy
4 hinde2 före Tactiek aengi-low
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
58 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten excellent
good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Salopää passt de bal in één keer door. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Głusejdo zal de hoekschop nemen. Ambühl maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

7e minuut.
Almirall speelt de bal door. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Ambühl rent richting de bal. Ambühl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Krieger rent richting de bal. Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo probeert naar een medespeler te passen. Fratschöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratschöl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wiewouters probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amatrudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatrudo speelt de bal door. Ambühl rent richting de bal. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Douglas bokst de bal weg.

27e minuut.
Cederholm rent richting de bal. Almirall onderschept slim de pass. Almirall met een sublieme pass. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Almirall is nu in balbezit. Almirall passt de bal met de wreef. Jovanovic is nu in balbezit. Ambühl verovert de bal door een tackle van achteren. Ambühl schiet op doel. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 68%, The Academy 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chrüzbandriisser - The Academy 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Negligé de bal. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Negligé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Almirall passt de bal in één keer door. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Amatrudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatrudo geeft een hoge lob. Fratschöl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Esca rent richting de bal. Ledermann verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo geeft een hoge lob. Fratschöl springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Głusejdo passt de bal met de wreef. Müggeli rent richting de bal. Fratschöl verovert de bal door een tackle van achteren. Fratschöl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Salopää geeft een hoge lob. Amatrudo is nu in balbezit. Amatrudo passt de bal in één keer door. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl schiet op doel. Douglas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ilg rent richting de bal. Wiewouters onderschept slim de pass. Cederholm begaat een overtreding. Cederholm krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Amatrudo stond buitenspel. Barum maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wiewouters is nu in balbezit. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Jovanovic geeft een hoge lob. Inworp. Dziwak met een snelle inworp. Amatrudo is nu in balbezit. Amatrudo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chrüzbandriisser 59%, The Academy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chrüzbandriisser - The Academy 0:0