Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potoly Burnout United
Centrocampo Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Schönholzer geeft een lange en hoge pass. Sutter kopt de bal weg. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Burnout United 0:1

15e minuut.
Sutter rent richting de bal. Giacomelli rent richting de bal. Sutter rent richting de bal. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Sutter rent richting de bal. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Burnout United 0:2

19e minuut.
Rodriguez passt de bal met de wreef. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti onderschept slim de pass. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Cuffe bokst de bal weg. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potoly - Burnout United 1:2

27e minuut.
Beltrami rent richting de bal. Beltrami geeft een lange en hoge pass. Giacomelli kopt de bal weg. Nikolajsen is nu in balbezit. Nikolajsen schiet op doel. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rodriguez met een snelle inworp. Belev rent richting de bal. Belev geeft een lange en hoge pass. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potoly - Burnout United 2:2

31e minuut.
Gianotti speelt de bal door. Morocutti met een sublieme pass. Giacomelli controleert de bal met de borst. Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolajsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 44%, Burnout United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potoly - Burnout United 2:2

49e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet geeft een hoge lob. Miéville heeft problemen om de bal te vangen. Nikolajsen is nu in balbezit. Nikolajsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Komora de bal. Joliet onderschept slim de pass. Joliet met een sublieme pass. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianotti onderschept slim de pass. Rodriguez met een sublieme pass. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Morocutti met een sublieme pass. Luchs rent richting de bal. Luchs passt de bal zonder na te denken. Nikolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolajsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Belev speelt de bal door. Komora heeft problemen om de bal te vangen. Komora passt de bal met de wreef. Bramerini probeert de bal met de borst te controleren. Bramerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Isaak rent richting de bal. Giacomelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isaak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolcas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morocutti kopt de bal weg. Daar is Kastelán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belev rent richting de bal. Belev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Joliet heeft problemen om de bal te vangen. Joliet passt de bal met de wreef. Giacomelli is nu in balbezit. Nikolajsen is nu in balbezit. Nikolajsen draait met de bal, schiet en ... Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rodriguez met een snelle inworp. Klungelig pakt Bolcas de bal. Bolcas met een sublieme pass. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luchs met de inworp. Nikolajsen geeft een hoge lob. Daar is Giacomelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomelli schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potoly 51%, Burnout United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Potoly - Burnout United 2:2