Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heida Bombers Poseidon Bodensee
B 1 Tactiek eigene1
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Madera met de inworp. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter geeft een hoge lob. Hebeisen krijgt zijn hoofd ertegen. Meissner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Medana onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rellstab neemt de hoekschop. Leitner is nu in balbezit. Leitner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - Poseidon Bodensee 1:0

20e minuut.
La Gamba probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aslaksen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hebeisen springt en kopt de bal. Meissner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heida Bombers - Poseidon Bodensee 1:1

42e minuut.
Taganashvili is nu in balbezit. Taganashvili passt de bal zonder na te denken. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter geeft een lange en hoge pass. Hebeisen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 51%, Poseidon Bodensee 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heida Bombers - Poseidon Bodensee 1:1

46e minuut.
Mešter is nu in balbezit. Met opzet legt Gabenthuler zijn tegenspeler op de grond. Mešter raakt geblesseerd tijdens het duel. Busato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aslaksen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mešter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busato bereikt de bal nog maar net als eerste. Busato passt de bal met de wreef. Taganashvili heeft problemen om de bal te vangen. Taganashvili geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Verpecz passt de bal zonder na te denken. Taganashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen schiet op doel. Meissner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - Poseidon Bodensee 1:2

63e minuut.
Verpecz geeft de bal voor. Hebeisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Meissner speelt de bal door. Busato kopt de bal weg. Aslaksen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Mešter de bal. Mešter geeft een lange en hoge pass. Hebeisen heeft problemen om de bal te vangen. Hebeisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - Poseidon Bodensee 1:3

76e minuut.
Mešter is nu in balbezit. Mešter geeft de bal voor. Hebeisen is nu in balbezit. Hebeisen schiet op doel. Meissner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gabenthuler speelt de bal door. Paneque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mešter. Mešter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 55%, Poseidon Bodensee 45%.
Heida Bombers - Poseidon Bodensee 1:3