Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roggehuse weldsöi Sparfuchs
wenkelried Tactiek sparfuchs 532.1
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 48.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti passt de bal met de wreef. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Inworp. Glatz met de inworp. Jaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaria geeft de bal voor. Vetsch springt en kopt de bal. Karpel bokst de bal weg.

14e minuut.
Kessler met een sublieme pass. Regowski rent richting de bal. Vetsch onderschept slim de pass. Vetsch draait met de bal, schiet en ... Karpel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Komorous probeert naar een medespeler te passen. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski geeft de bal voor. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kessler geeft een hoge lob. Vetsch is nu in balbezit. Komorous legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vetsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Vetsch neemt de penalty, wat een uithaal! Karpel bokst de bal weg. Paal!

43e minuut.
Jaria rent richting de bal. Jaria speelt de bal door. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch draait met de bal, schiet en ... Krøyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 42%, Sparfuchs 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roggehuse weldsöi - Sparfuchs 0:0

46e minuut.
Zielke komt het veld opgelopen. Kalbermatten komt het veld opgelopen. Brügger komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Grandjean verovert de bal door een tackle van achteren. Vetsch is nu in balbezit. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. Karpel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru onderschept slim de pass. Boeru passt de bal zonder na te denken. Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten schiet op doel. Oldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jaria is nu in balbezit. Jaria geeft een lange en hoge pass. Daar is Macrae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vetsch rent richting de bal. Vetsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Glatz heeft problemen om de bal te vangen. Grandjean geeft een hoge lob. Brand kopt de bal weg. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Kalbermatten de bal. Grandjean geeft een lange en hoge pass. Brand heeft problemen om de bal te vangen. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - Sparfuchs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 36%, Sparfuchs 64%.
roggehuse weldsöi - Sparfuchs 1:0