Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Bertiswil Lindos Kickers
Roz Tactiek L 1
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Aufdermaur met een sublieme pass. Herr rent richting de bal. Herr passt de bal met de wreef. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas draait met de bal, schiet en ... Rizzi bokst de bal weg. Zega geeft de bal voor. Klungelig pakt Aufdermaur de bal. Aufdermaur geeft een lange en hoge pass. Cañas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca geeft de bal voor. Ferstel is nu in balbezit. Cañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cañas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Eisner passt de bal in één keer door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Soltanov kopt de bal weg. Baños Cardín rent richting de bal. Met opzet legt Zega zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zega moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zega schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Tubul bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr verovert de bal door een tackle van achteren. Herr probeert naar een medespeler te passen. Cañas is nu in balbezit. Cañas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - Lindos Kickers 0:1

15e minuut.
Piruşca geeft de bal voor. Klungelig pakt Herr de bal. Herr met een sublieme pass. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Aufdermaur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wolwowicz. Aufdermaur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aufdermaur met een snel genomen vrije trap. Cañas springt en kopt de bal. Rizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Baños Cardín rent richting de bal. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier passt de bal zonder na te denken. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz schiet op doel. Hauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Eisner heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

29e minuut.
Aufdermaur bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermaur probeert naar een medespeler te passen. Cañas is nu in balbezit. Cañas haalt uit met een fantastische trap. Rizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - Lindos Kickers 0:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aufdermaur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysik rent richting de bal. Łysik geeft een hoge lob. Cañas springt en kopt de bal. Rizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Herr de bal. Rizzi speelt de bal door. Niedziela kopt de bal weg. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft de bal voor. Wiaderny kopt de bal weg. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 40%, Lindos Kickers 60%.
SpVgg Bertiswil - Lindos Kickers 0:2

47e minuut.
Łysik passt de bal zonder na te denken. Cañas is nu in balbezit. Herr is nu in balbezit. Herr schiet op doel. Rizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - Lindos Kickers 0:3

63e minuut.
Łysik geeft de bal voor. Hunter speelt de bal door. Abrahamsen is nu in balbezit. Cañas onderschept slim de pass. Cañas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Herr is nu in balbezit. Herr speelt de bal door. Cañas is nu in balbezit. Cañas draait met de bal, schiet en ... Rizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - Lindos Kickers 0:4

69e minuut.
Tubul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grzebaczewski de bal. Grzebaczewski probeert naar een medespeler te passen. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Piruşca rent richting de bal. Piruşca geeft de bal voor. Ferstel kopt de bal weg. Daar is Baños Cardín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños Cardín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Abrahamsen is nu in balbezit. Abrahamsen speelt de bal door. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grzebaczewski speelt de bal door. Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen met een sublieme pass. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Hauri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Soltanov speelt de bal door. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aufdermaur is nu in balbezit. Aufdermaur passt de bal in één keer door. Cañas is nu in balbezit. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Rizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 50%, Lindos Kickers 50%.
SpVgg Bertiswil - Lindos Kickers 0:4