Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Scheibenwischer Poseidon Bodensee
windblume Tactiek eigene1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen very good


5e minuut.
Taganashvili passt de bal in één keer door. Bercea heeft problemen om de bal te vangen. Bercea geeft een lange en hoge pass. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslaksen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aslaksen passt de bal met de wreef. Bercea speelt de bal door. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Poseidon Bodensee 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minnig met de inworp. Kern probeert naar een medespeler te passen. Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rattenjunge heeft problemen om de bal te vangen. Aslaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattenjunge begaat een overtreding. Aslaksen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aslaksen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schütz heeft problemen om de bal te vangen. Schütz geeft een hoge lob. Schütz rent richting de bal. Schütz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Madera de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Verpecz is nu in balbezit. Verpecz passt de bal zonder na te denken. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel. Tevez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Scheibenwischer - Poseidon Bodensee 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Busato de bal. Busato passt de bal met de wreef. Ritter is nu in balbezit. Mendi verovert de bal door een tackle van achteren. Verpecz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 60%, Poseidon Bodensee 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Scheibenwischer - Poseidon Bodensee 1:1

48e minuut.
Rattenjunge passt de bal zonder na te denken. Schütz is nu in balbezit. Verpecz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verpecz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen onderschept slim de pass. Hebeisen draait met de bal, schiet en ... Tasic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Poseidon Bodensee 1:2

59e minuut.
Rattenjunge is nu in balbezit. Rattenjunge geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aslaksen de bal. Aslaksen geeft de bal voor. Hebeisen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rattenjunge geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aslaksen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verpecz geeft de bal voor. Taganashvili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - Poseidon Bodensee 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 57%, Poseidon Bodensee 43%.
FC Scheibenwischer - Poseidon Bodensee 1:3