Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparfuchs SpVgg Bertiswil
sparfuchs 532.1 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
36% Spel op eigen helft 64%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 44.8
matig Schieten goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


30e minuut.
Danilović geeft een lange en hoge pass. Schiesser onderschept slim de pass. Moretti is nu in balbezit. Moretti haalt uit met een fantastische trap. Grand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - SpVgg Bertiswil 1:0

35e minuut.
Stubs passt de bal met de wreef. Brusoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusoni probeert naar een medespeler te passen. Cattalano is nu in balbezit. Cattalano draait met de bal, schiet en ... Karpel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kłopot probeert naar een medespeler te passen. Bruno is nu in balbezit. Bruno passt de bal zonder na te denken. Nidler rent richting de bal. Nidler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Stubs rent richting de bal. Kłopot verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopot probeert naar een medespeler te passen. Moretti heeft problemen om de bal te vangen. Moretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - SpVgg Bertiswil 2:0

45e minuut.
Danilović geeft een lange en hoge pass. Kalbermatten kopt de bal weg. Kłopot met een sublieme pass. Moretti rent richting de bal. Moretti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparfuchs 34%, SpVgg Bertiswil 66%.
Sparfuchs - SpVgg Bertiswil 2:0

62e minuut.
Stubs is nu in balbezit. Stubs passt de bal zonder na te denken. Abrahamsen probeert naar een medespeler te passen. Moretti is nu in balbezit. Moretti draait met de bal, schiet en ... Grand bokst de bal weg.

69e minuut.
Brusoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fuchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuchs speelt de bal door. Cattalano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattalano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparfuchs 39%, SpVgg Bertiswil 61%.
Sparfuchs - SpVgg Bertiswil 2:0