Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heida Bombers FC Scheibenwischer
B 1 Tactiek windblume
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
53.9 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fehlmann probeert naar een medespeler te passen. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz passt de bal met de wreef. Colombo rent richting de bal. Colombo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz probeert naar een medespeler te passen. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz geeft een lange en hoge pass. Colombo controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Scheibenwischer 0:1

21e minuut.
Samstag trapt de bal weg. Klungelig pakt Wunderlin de bal. Hauser is nu in balbezit. Hauser geeft een lange en hoge pass. Colombo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz onderschept slim de pass. Schütz speelt de bal door. Colombo is nu in balbezit. Colombo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Schütz geeft een hoge lob. Schütz kopt de bal weg. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Fehlmann geeft een hoge lob. Colombo springt en kopt de bal. Zahnd bokst de bal weg.

35e minuut.
Gusmão is nu in balbezit. Schütz onderschept slim de pass. Schütz met een sublieme pass. Colombo rent richting de bal. Colombo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schütz met een sublieme pass. Colombo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusmão. Gusmão krijgt een gele kaart. Colombo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Colombo kan niet meer verder spelen. Ritter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 65%, FC Scheibenwischer 35%.
Heida Bombers - FC Scheibenwischer 0:1

46e minuut.
Hirschi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hirschi kopt de bal weg. Schindler is nu in balbezit. Leitner onderschept slim de pass. Leitner schiet op doel. Tasic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heida Bombers - FC Scheibenwischer 1:1

58e minuut.
Schütz heeft problemen om de bal te vangen. Schütz passt de bal met de wreef. Schütz met een sublieme pass. Ritter rent richting de bal. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Zahnd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Minnig rent richting de bal. Minnig passt de bal zonder na te denken. Fehlmann speelt de bal door. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec met een sublieme pass. Hirschi rent richting de bal. Hirschi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nef passt de bal met de wreef. Mettler met een sublieme pass. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz verovert de bal door een tackle van achteren. Schütz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Schütz verovert de bal door een tackle van achteren. Samstag geeft de bal voor. Fehlmann kopt de bal weg. Nef heeft problemen om de bal te vangen. Schütz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gusmão geeft een hoge lob. Hirschi heeft problemen om de bal te vangen. Hirschi speelt de bal door. Leitner is nu in balbezit. Leitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Scheibenwischer 2:1

89e minuut.
Gusmão geeft de bal voor. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Węgrowiec met een snelle inworp. Żmijewski geeft de bal voor. Tasic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Scheibenwischer 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 55%, FC Scheibenwischer 45%.
Heida Bombers - FC Scheibenwischer 3:1