Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Bertiswil FC ZIMBRUL
Roz Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
20% Spel op eigen helft 80%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 20.7
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Doeltrap. Hebeisen trapt de bal weg. Wiaderny kopt de bal weg. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hebeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hebeisen met een sublieme pass. Soltanov kopt de bal weg. Daar is Baños Cardín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños Cardín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Abrahamsen met de inworp. Daar is Soltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltanov passt de bal met de wreef. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Soltanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Abrahamsen de bal. Abrahamsen met een sublieme pass. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 1:0

7e minuut.
Baños Cardín met een sublieme pass. Tubul is nu in balbezit. Tubul speelt de bal door. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 2:0

10e minuut.
Grzebaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 3:0

10e minuut.
Büchi speelt de bal door. Daar is Rezzonico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiaderny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 4:0

15e minuut.
Abrahamsen heeft problemen om de bal te vangen. Abrahamsen geeft een lange en hoge pass. Wiaderny kopt de bal weg. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abrahamsen passt de bal zonder na te denken. Grzebaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebaczewski met een sublieme pass. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... Hebeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wolwowicz passt de bal met de wreef. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fannin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wolwowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebaczewski is nu in balbezit. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abrahamsen kopt de bal weg. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín passt de bal in één keer door. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 5:0

27e minuut.
Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny passt de bal met de wreef. Niedziela met een sublieme pass. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 6:0

29e minuut.
Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Baños Cardín heeft problemen om de bal te vangen. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 7:0

31e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela passt de bal met de wreef. Daar is Baños Cardín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Faller de bal onder controle te krijgen. Hebeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faller probeert de bal met de borst te controleren. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hunter probeert naar een medespeler te passen. Niedziela rent richting de bal. Niedziela passt de bal in één keer door. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 8:0

36e minuut.
Faller trapt de bal weg. Grzebaczewski geeft een hoge lob. Daar is Kleeberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 9:0

42e minuut.
Abrahamsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soltanov rent richting de bal. Soltanov passt de bal met de wreef. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzebaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrecht rent richting de bal. Wolwowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wolwowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 21%, FC ZIMBRUL 79%.
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 9:0

50e minuut.
Baños Cardín is nu in balbezit. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Niedziela is nu in balbezit. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Hebeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abrahamsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niedziela rent richting de bal. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Baños Cardín kopt de bal weg. Niedziela rent richting de bal. Niedziela passt de bal met de wreef. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... Hebeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 10:0

57e minuut.
Soltanov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Baños Cardín de bal. Baños Cardín passt de bal met de wreef. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Soltanov passt de bal in één keer door. Bättig rent richting de bal. Bättig passt de bal met de wreef. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... Hebeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Grzebaczewski is nu in balbezit. Grzebaczewski met een sublieme pass. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz schiet op doel. Hebeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 11:0

63e minuut.
Niedziela speelt de bal door. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz speelt de bal door. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen bokst de bal weg.

64e minuut.
Faller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wiaderny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolwowicz probeert de bal met de borst te controleren. Wolwowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fannin rent richting de bal. Wolwowicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Obrecht ... Strafschop! Obrecht is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wolwowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wolwowicz kan niet meer verder spelen. Kaferski komt het veld opgelopen. Niedziela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 12:0

70e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Abrahamsen speelt de bal door. Baños Cardín heeft problemen om de bal te vangen. Baños Cardín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wiaderny kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaferski de bal. Kleeberg is nu in balbezit. Kaferski onderschept slim de pass. Kaferski draait met de bal, schiet en ... Hebeisen bokst de bal weg. Baños Cardín maakt een snoekduik en kopt de bal. Hebeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 13:0

77e minuut.
Baños Cardín met een sublieme pass. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen met een sublieme pass. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Baños Cardín passt de bal in één keer door. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela met een sublieme pass. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaferski haalt uit met een fantastische trap. Hebeisen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 14:0

81e minuut.
Fannin speelt de bal door. Spadin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hunter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Baños Cardín speelt de bal door. Klungelig pakt Niedziela de bal. Niedziela geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaferski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaferski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abrahamsen rent richting de bal. Abrahamsen speelt de bal door. Wiaderny met een sublieme pass. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín schiet op doel. De bal raakt de paal. Hebeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Bertiswil 18%, FC ZIMBRUL 82%.
SpVgg Bertiswil - FC ZIMBRUL 15:0