Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gurtenwald FC Scheibenwischer
Fluegel Tactiek windblume
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39.8 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten weak
good Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Hauser onderschept slim de pass. Hauser met een sublieme pass. Daar is Pelletier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelletier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Minnig kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosnyák de bal. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann schiet op doel. Pelletier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kästli rent richting de bal. Izzo onderschept slim de pass. Izzo speelt de bal door. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Minnig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hauser de bal. Hauser speelt de bal door. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wałeczek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelletier met de inworp. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser geeft de bal voor. Frieden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gurtenwald 62%, FC Scheibenwischer 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gurtenwald - FC Scheibenwischer 0:0

47e minuut.
Hauser speelt de bal door. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann met een sublieme pass. Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Frieden bokst de bal weg.

51e minuut.
Fehlmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ritter de bal. Kniaź legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kniaź krijgt een gele kaart. Ritter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ritter kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Frieden bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Detyniecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Honegger komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hauser rent richting de bal. Fehlmann is nu in balbezit. Fehlmann speelt de bal door. Pelletier heeft problemen om de bal te vangen. Pelletier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pelletier geeft een hoge lob. Daar is Swoczyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ritter de bal onder controle te krijgen. Frieden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ritter is nu in balbezit. Ritter schiet op doel. Frieden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC Scheibenwischer 0:1

89e minuut.
Pelletier is nu in balbezit. Pelletier passt de bal zonder na te denken. Ritter is nu in balbezit. Ritter haalt uit met een fantastische trap. Frieden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gurtenwald - FC Scheibenwischer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gurtenwald 71%, FC Scheibenwischer 29%.
FC Gurtenwald - FC Scheibenwischer 0:2