Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn FC Starköl
442_2 Tactiek new1
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 55.4
average Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen solid


4e minuut.
Notaristefano onderschept slim de pass. Notaristefano geeft een hoge lob. Bârzanu speelt de bal door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
James is nu in balbezit. James passt de bal met de wreef. Gómez Somavilla is nu in balbezit. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
James rent richting de bal. Bujnowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! James is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekiralan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:1

19e minuut.
Hadži Marković is nu in balbezit. Gómez Somavilla onderschept slim de pass. Gómez Somavilla probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Wong bokst de bal weg.

23e minuut.
Gómez Somavilla geeft een hoge lob. James heeft problemen om de bal te vangen. James speelt de bal door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan geeft een hoge lob. Wong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. James is nu in balbezit. James schiet op doel. Wong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:2

26e minuut.
Skłodowski kopt de bal weg. Gómez Somavilla probeert de bal met de borst te controleren. Gómez Somavilla met een sublieme pass. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Tekiralan de bal. Devuyst rent richting de bal. Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan schiet op doel. Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:4

43e minuut.
Inworp. Skłodowski met de inworp. Gómez Somavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Somavilla geeft de bal voor. Tekiralan maakt een snoekduik en kopt de bal. Wong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
James is nu in balbezit. Poggioni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! James raakt geblesseerd tijdens het duel. Poggioni geeft een lange en hoge pass. Tekiralan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 80%, FC Starköl 20%.
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:5

49e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan geeft een lange en hoge pass. Wong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap. Wong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:6

54e minuut.
Kniaź speelt de bal door. Gómez Somavilla probeert naar een medespeler te passen. Kniaź geeft een lange en hoge pass. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:7

57e minuut.
Bujnowski speelt de bal door. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derdaś. Seivittaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Seivittaro kan niet meer verder spelen. Epres komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Derdaś passt de bal met de wreef. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:8

67e minuut.
James verovert de bal door een tackle van achteren. James passt de bal zonder na te denken. Gómez Somavilla geeft een hoge lob. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Magro kopt de bal weg. Klungelig pakt Kniaź de bal. Kniaź passt de bal zonder na te denken. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt James de bal. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:9

77e minuut.
Jergovič bereikt de bal nog maar net als eerste. James verovert de bal door een tackle van achteren. Devuyst rent richting de bal. James verovert de bal door een tackle van achteren. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:10

79e minuut.
Magro geeft de bal voor. Inworp. Kniaź met een snelle inworp. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt James de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Skłodowski probeert naar een medespeler te passen. Derdaś rent richting de bal. Derdaś passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert James de bal onder controle te krijgen. James haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 77%, FC Starköl 23%.
Glatzesträhler Lozärn - FC Starköl 0:10