Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn Heida Bombers
442_2 Tactiek B 1 o
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Hennig kopt de bal weg. Seivittaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Samstag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samstag krijgt een gele kaart. Seivittaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Corai heeft problemen om de bal te vangen. Corai passt de bal met de wreef. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner geeft de bal voor. Węgrowiec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Węgrowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski geeft een lange en hoge pass. Capaccioli maakt een snoekduik en kopt de bal. Wong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 0:1

16e minuut.
Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Hadži Marković rent richting de bal. Hadži Marković met een sublieme pass. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 1:1

20e minuut.
Berner geeft de bal voor. Seivittaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Anokić de bal. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Devuyst geeft de bal voor. Inworp. Nef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Corai met de inworp. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner geeft een lange en hoge pass. Węgrowiec rent richting de bal. Węgrowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 1:2

43e minuut.
Seivittaro probeert naar een medespeler te passen. Hennig rent richting de bal. Capaccioli verovert de bal door een tackle van achteren. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 63%, Heida Bombers 37%.
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 1:2

46e minuut.
Hirschi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Węgrowiec probeert naar een medespeler te passen. Żmijewski is nu in balbezit. Żmijewski passt de bal zonder na te denken. Hirschi rent richting de bal. Hirschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gusmão passt de bal in één keer door. Corai bereikt de bal nog maar net als eerste. Corai passt de bal met de wreef. Leitner is nu in balbezit. Leitner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Corai verovert de bal door een tackle van achteren. Corai geeft een lange en hoge pass. Daar is Devuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi onderschept slim de pass. Hirschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Corai rent richting de bal. Corai passt de bal met de wreef. Węgrowiec probeert naar een medespeler te passen. Leitner is nu in balbezit. Leitner schiet op doel. Wong bokst de bal weg.

66e minuut.
Samstag probeert naar een medespeler te passen. Corai rent richting de bal. Corai met een sublieme pass. Żmijewski heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Żmijewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschi is nu in balbezit. Hirschi haalt uit met een fantastische trap. Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 1:3

82e minuut.
Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żmijewski de bal. Żmijewski draait met de bal, schiet en ... Devuyst probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Węgrowiec geeft de bal voor. Corai kopt de bal weg. Leitner is nu in balbezit. Leitner draait met de bal, schiet en ... Wong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Wong trapt de bal weg. Bujnowski kopt de bal weg. Sejr met een sublieme pass. Klungelig pakt Corai de bal. Żmijewski geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 79%, Heida Bombers 21%.
Glatzesträhler Lozärn - Heida Bombers 1:4