Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kobelbelike Nordic Whales
Normal Tactiek BOT
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 39.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Wenger probeert de bal aan de voet te houden. Oswald rent richting de bal. Oswald geeft de bal voor. Kojedal rent richting de bal. Kojedal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oswald speelt de bal door. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokivirta geeft een lange en hoge pass. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oswald kopt de bal weg. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig verovert de bal door een tackle van achteren. Bråthen verovert de bal door een tackle van achteren. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Menezes kopt de bal weg. Bærheim rent richting de bal. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bærheim onderschept slim de pass. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Vonlanthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen schiet op doel. Urwyler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rumler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim passt de bal zonder na te denken. Bråthen rent richting de bal. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Borkenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Jokivirta probeert naar een medespeler te passen. Kojedal rent richting de bal. Kojedal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oswald geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vonlanthen de bal. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Urwyler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:1

36e minuut.
Wenger geeft de bal voor. Inworp. Oswald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Imboden is nu in balbezit. Urwyler probeert naar een medespeler te passen. Oswald kopt de bal weg. Bærheim geeft de bal voor. Kojedal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rumler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bærheim is nu in balbezit. Bærheim met een sublieme pass. Daar is Bråthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:2

44e minuut.
Jokivirta kopt de bal weg. Oswald is nu in balbezit. Oswald speelt de bal door. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobelbelike 82%, Nordic Whales 18%.
Kobelbelike - Nordic Whales 0:3

47e minuut.
Brandhaug kopt de bal weg. Vaucher heeft problemen om de bal te vangen. Jokivirta speelt de bal door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:4

49e minuut.
Bærheim passt de bal zonder na te denken. Bråthen is nu in balbezit. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen rent richting de bal. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Urwyler bokst de bal weg.

51e minuut.
Speck heeft problemen om de bal te vangen. Bærheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bærheim speelt de bal door. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oswald met een snelle inworp. Imboden is nu in balbezit. Imboden haalt uit met een fantastische trap. Kojedal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:5

58e minuut.
Borkenhagen verovert de bal door een tackle van achteren. Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Kojedal kopt de bal weg. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vaucher passt de bal zonder na te denken. Daar is Speck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bærheim met een sublieme pass. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Urwyler trapt de bal weg van het doel. Brandhaug kopt de bal weg. Klungelig pakt Bærheim de bal. Jokivirta geeft een lange en hoge pass. Imboden kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bråthen rent richting de bal. Bråthen passt de bal in één keer door. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden draait met de bal, schiet en ... Urwyler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Borkenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkenhagen passt de bal zonder na te denken. Daar is Vonlanthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Urwyler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Vonlanthen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Imboden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oswald rent richting de bal. Oswald geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kojedal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:6

69e minuut.
Wenger is nu in balbezit. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald passt de bal met de wreef. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jokivirta onderschept slim de pass. Jokivirta met een sublieme pass. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Urwyler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Speck is nu in balbezit. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen passt de bal met de wreef. Imboden rent richting de bal. Imboden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Oswald rent richting de bal. Oswald geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kojedal de bal. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:7

76e minuut.
Klungelig pakt Brandhaug de bal. Brandhaug probeert naar een medespeler te passen. Bærheim geeft een lange en hoge pass. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vonlanthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden onderschept slim de pass. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel. Waffler probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Minnig trapt de bal weg. Daar is Rumler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumler geeft de bal voor. Daar is Bråthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Nordic Whales 0:8

83e minuut.
Franchi met een sublieme pass. Pinggera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumler maakt een afschuwelijke overtreding. Rumler krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Jokivirta kopt de bal weg. Klungelig pakt Imboden de bal. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden is nu in balbezit. Imboden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobelbelike 80%, Nordic Whales 20%.
Kobelbelike - Nordic Whales 0:8