Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Eichenwies Kobelbelike
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Marmet passt de bal in één keer door. Chappuis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinggera zal de hoekschop nemen. Marmet springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Chappuis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minnig met een snelle inworp. Pinggera heeft problemen om de bal te vangen. Pinggera geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Waffler kopt de bal weg. Käntzig met een sublieme pass. Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte draait met de bal, schiet en ... Urwyler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vonlanthen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Eichenwies - Kobelbelike 1:0

20e minuut.
Krummenacher onderschept slim de pass. Krummenacher speelt de bal door. Beer speelt de bal door. Daar is Ponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft de bal voor. Franchi is nu in balbezit. Marmet rent richting de bal. Marmet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Conzett is nu in balbezit. Conzett passt de bal met de wreef. Franchi heeft problemen om de bal te vangen. Marmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wenger met een snelle inworp. Vaucher is nu in balbezit. Vaucher passt de bal in één keer door. Marmet rent richting de bal. Marmet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Eichenwies - Kobelbelike 1:1

38e minuut.
Ponte is nu in balbezit. Speck verovert de bal door een tackle van achteren. Speck probeert naar een medespeler te passen. Marmet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Eichenwies 52%, Kobelbelike 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Eichenwies - Kobelbelike 1:1

60e minuut.
Urwyler met een harde bal richting middenveld. Franchi kopt de bal weg. Chappuis heeft problemen om de bal te vangen. Marmet verovert de bal door een tackle van achteren. Marmet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Käntzig verovert de bal door een tackle van achteren. Vaucher verovert de bal door een tackle van achteren. Vaucher met een sublieme pass. Marmet rent richting de bal. Marmet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Eichenwies 35%, Kobelbelike 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Eichenwies - Kobelbelike 1:1