Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gläserne Eier Ebnat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Tochtermann met een sublieme pass. Weiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbach is nu in balbezit. Silberbach schiet op doel. Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jermini heeft problemen om de bal te vangen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jermini zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jermini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dubach raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rösti rent richting de bal. Rösti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
La Placa met de inworp. Kobel probeert naar een medespeler te passen. Weiler rent richting de bal. Forte onderschept slim de pass. Forte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gläserne Eier - Ebnat 0:1

26e minuut.
Sauser rent richting de bal. Hafner onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wyder. Wyder krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Sauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silberbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberbach passt de bal zonder na te denken. Daar is Forte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forte haalt uit met een fantastische trap. Pfyffer bokst de bal weg.

40e minuut.
Thormann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silberbach rent richting de bal. Silberbach geeft een hoge lob. Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gläserne Eier 67%, Ebnat 33%.
Gläserne Eier - Ebnat 0:1

78e minuut.
Wyder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maggetti rent richting de bal. Maggetti geeft een hoge lob. Raimondi rent richting de bal. Raimondi speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gläserne Eier 50%, Ebnat 50%.
Gläserne Eier - Ebnat 0:1