Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verächtliche Büffel Nette Füchse
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Mini kopt de bal weg. Tellenbach probeert de bal aan de voet te houden. Schläppi met een sublieme pass. Niggli is nu in balbezit. Niggli passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mini zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Schläppi de bal onder controle te krijgen. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rahmen onderschept slim de pass. Rahmen geeft een lange en hoge pass. Daar is Grand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Latour rent richting de bal. Fink is nu in balbezit. Fink passt de bal in één keer door. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Knüsel verovert de bal door een tackle van achteren. Knüsel passt de bal zonder na te denken. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach haalt uit met een fantastische trap. Rum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verächtliche Büffel - Nette Füchse 0:1

42e minuut.
Füllemann rent richting de bal. Füllemann passt de bal zonder na te denken. Knüsel rent richting de bal. Knüsel haalt uit met een fantastische trap. Graf probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tritten zal de hoekschop nemen. Füllemann kopt de bal weg. Klungelig pakt Graf de bal. Latour rent richting de bal. Latour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verächtliche Büffel 56%, Nette Füchse 44%.
Verächtliche Büffel - Nette Füchse 0:1

56e minuut.
Graf onderschept slim de pass. Graf geeft de bal voor. Niggli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellenbach haalt uit met een fantastische trap. Rum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verächtliche Büffel 55%, Nette Füchse 45%.
Verächtliche Büffel - Nette Füchse 0:1