Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goldene Geister Winterthur Lions FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Birkenstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schletti rent richting de bal. Met opzet legt Birkenstock zijn tegenspeler op de grond. Schletti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Germann met een snel genomen vrije trap. Jäggi is nu in balbezit. Jäggi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Morocutti is nu in balbezit. Faller rent richting de bal. Germann onderschept slim de pass. Pfister rent richting de bal. Pfister draait met de bal, schiet en ... Troller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Schwaller onderschept slim de pass. Schwaller passt de bal met de wreef. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte geeft de bal voor. Isabella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Forte verovert de bal door een tackle van achteren. Forte passt de bal in één keer door. Dosenbach probeert naar een medespeler te passen. Natel is nu in balbezit. Natel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goldene Geister 45%, Winterthur Lions FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goldene Geister - Winterthur Lions FC 0:0

46e minuut.
Dosenbach passt de bal met de wreef. Faller probeert naar een medespeler te passen. Held heeft problemen om de bal te vangen. Jäggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäggi schiet op doel. Troller bokst de bal weg.

61e minuut.
Dosenbach rent richting de bal. Germann rent richting de bal. Dosenbach onderschept slim de pass. Natel rent richting de bal. Natel haalt uit met een fantastische trap. Isabella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Dosenbach probeert naar een medespeler te passen. Forte rent richting de bal. Forte passt de bal in één keer door. Jäggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäggi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Germann is nu in balbezit. Dosenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dosenbach probeert naar een medespeler te passen. Natel is nu in balbezit. Natel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldene Geister - Winterthur Lions FC 0:1

70e minuut.
Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwaller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dosenbach geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Morocutti is nu in balbezit. Dosenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Dosenbach geeft een lange en hoge pass. Natel krijgt zijn hoofd ertegen. Isabella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldene Geister - Winterthur Lions FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goldene Geister 64%, Winterthur Lions FC 36%.
Goldene Geister - Winterthur Lions FC 0:2