Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kobelbelike Never give up 22
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernaz onderschept slim de pass. Vernaz met een sublieme pass. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobelbelike 56%, Never give up 22 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kobelbelike - Never give up 22 0:0

47e minuut.
Speck passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eder met een snelle inworp. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Vernaz onderschept slim de pass. Vernaz probeert naar een medespeler te passen. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kobelbelike - Never give up 22 0:1

61e minuut.
Imfeld geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wenger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Minnig kopt de bal weg. Pinggera rent richting de bal. Eder begaat een overtreding. Pinggera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Speck met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kobelbelike 44%, Never give up 22 56%.
Kobelbelike - Never give up 22 0:1