Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winterthur Lions FC Verächtliche Büffel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Faller is nu in balbezit. Birkenstock rent richting de bal. Birkenstock passt de bal met de wreef. Dosenbach is nu in balbezit. Dosenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stocklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocklasa geeft de bal voor. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmutz is nu in balbezit. Schmutz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterthur Lions FC - Verächtliche Büffel 0:1

19e minuut.
Wander rent richting de bal. Faller is nu in balbezit. Wander onderschept slim de pass. Schmutz rent richting de bal. Schmutz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Thöny rent richting de bal. Schmutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmutz passt de bal in één keer door. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Haldimann geeft een hoge lob. Fink kopt de bal weg. Klungelig pakt Faller de bal. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winterthur Lions FC 46%, Verächtliche Büffel 54%.
Winterthur Lions FC - Verächtliche Büffel 0:1

54e minuut.
Schwaller is nu in balbezit. Schwaller geeft een hoge lob. Birkenstock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Natel rent richting de bal. Natel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winterthur Lions FC - Verächtliche Büffel 1:1

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Troller trapt de bal weg. Natel kopt de bal weg. Dosenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faller raakt geblesseerd tijdens het duel. Faller zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Birkenstock is nu in balbezit. Birkenstock geeft een lange en hoge pass. Rum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winterthur Lions FC - Verächtliche Büffel 2:1

78e minuut.
Inworp. Stocklasa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmutz probeert naar een medespeler te passen. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. Troller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winterthur Lions FC 53%, Verächtliche Büffel 47%.
Winterthur Lions FC - Verächtliche Büffel 2:1