Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:03
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.01
  • Stadion: Ebnat Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3038
Ebnat Nordic Whales
Normal Tactiek BOT
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Oswald onderschept slim de pass. Oswald met een sublieme pass. Imboden is nu in balbezit. Imboden geeft een hoge lob. Bührer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Oswald probeert de bal aan de voet te houden. Jokivirta is nu in balbezit. Bærheim speelt de bal door. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oswald rent richting de bal. Oswald passt de bal met de wreef. Bærheim met een sublieme pass. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bærheim neemt de hoekschop. Kobel probeert de bal met de borst te controleren. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:1

19e minuut.
Kobel is nu in balbezit. Bærheim verovert de bal door een tackle van achteren. Bærheim passt de bal zonder na te denken. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bråthen passt de bal met de wreef. Kojedal heeft problemen om de bal te vangen. Seoane is nu in balbezit. Kojedal onderschept slim de pass. Kojedal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Seoane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bærheim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal draait met de bal, schiet en ... Bührer bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oswald zal de hoekschop nemen. Bråthen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tochtermann rent richting de bal. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen speelt de bal door. Kojedal rent richting de bal. Kojedal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bührer trapt de bal weg. Oswald kopt de bal weg. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel speelt de bal door. Tochtermann heeft problemen om de bal te vangen. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oswald neemt de hoekschop. Bråthen rent richting de bal. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Imboden passt de bal in één keer door. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald geeft een hoge lob. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 85%, Nordic Whales 15%.
Ebnat - Nordic Whales 0:2

48e minuut.
Jokivirta passt de bal zonder na te denken. Bærheim geeft een hoge lob. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tochtermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokivirta onderschept slim de pass. Jokivirta speelt de bal door. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
La Placa rent richting de bal. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald met een sublieme pass. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:3

55e minuut.
Bråthen is nu in balbezit. Peter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bråthen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bråthen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:4

57e minuut.
Silberbach geeft de bal voor. Klungelig pakt Oswald de bal. Oswald probeert naar een medespeler te passen. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:5

61e minuut.
Tochtermann passt de bal in één keer door. Imboden is nu in balbezit. Imboden passt de bal in één keer door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:6

64e minuut.
Oswald passt de bal in één keer door. Jokivirta rent richting de bal. Jokivirta passt de bal in één keer door. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rumler kopt de bal weg. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim passt de bal met de wreef. Imboden is nu in balbezit. Imboden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim geeft een hoge lob. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Bührer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:7

71e minuut.
Daar is Jermini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald speelt de bal door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Wyss rent richting de bal. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald geeft een hoge lob. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Imboden kopt de bal weg. Jokivirta is nu in balbezit. Jokivirta met een sublieme pass. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Bührer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal passt de bal in één keer door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kobel rent richting de bal. Imboden verovert de bal door een tackle van achteren. Kobel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobel krijgt een gele kaart. Imboden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bråthen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:8

82e minuut.
Seoane heeft problemen om de bal te vangen. Wyss is nu in balbezit. Kojedal onderschept slim de pass. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Imboden rent richting de bal. Peter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imboden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bråthen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:9

86e minuut.
Jermini heeft problemen om de bal te vangen. Cade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cade passt de bal in één keer door. Imboden rent richting de bal. Imboden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Nordic Whales 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 77%, Nordic Whales 23%.
Ebnat - Nordic Whales 0:10