Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goldene Geister Borussia Dortmund09
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Kronenberg geeft een hoge lob. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprez verovert de bal door een tackle van achteren. Blocher is nu in balbezit. Blocher draait met de bal, schiet en ... Isabella bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldene Geister - Borussia Dortmund09 0:1

9e minuut.
Pfister onderschept slim de pass. Pfister passt de bal met de wreef. Jäggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäggi haalt uit met een fantastische trap. Schäfer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goldene Geister - Borussia Dortmund09 1:1

38e minuut.
Morocutti probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaspar met een snelle inworp. Gianotti is nu in balbezit. Gianotti schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Ellenberger geeft een hoge lob. De Napoli is nu in balbezit. Kaspar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaspar krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Pfister kopt de bal weg. Daar is Mathieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jäggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister rent richting de bal. Pfister schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goldene Geister 54%, Borussia Dortmund09 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goldene Geister - Borussia Dortmund09 1:1

55e minuut.
Caprez is nu in balbezit. Caprez geeft de bal voor. Daar is Schletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Morocutti rent richting de bal. Mathieu verovert de bal door een tackle van achteren. Gianotti met een sublieme pass. Blocher is nu in balbezit. Blocher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goldene Geister 62%, Borussia Dortmund09 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goldene Geister - Borussia Dortmund09 1:1