Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueStar Fc Lough Allen
Bulgursalat Tactiek 532neu
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
36.6 gemiddelde waardering 37
redelijk Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin geeft een hoge lob. Luyet is nu in balbezit. Luyet haalt uit met een fantastische trap. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Fc Lough Allen 0:1

7e minuut.
Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Furnaro krijgt een gele kaart. Glauser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Glauser kan niet meer verder spelen. Esposito komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Gianotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gianotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brodbeck met een snel genomen vrije trap. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Weingart rent richting de bal. Esposito is nu in balbezit. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito onderschept slim de pass. Esposito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Kaçar de bal onder controle te krijgen. Jacquemin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esposito is nu in balbezit. Esposito draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kaçar passt de bal in één keer door. Beyeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnig begaat een overtreding. Minnig krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Monzani passt de bal zonder na te denken. Luyet heeft problemen om de bal te vangen. Brodbeck rent richting de bal. Luyet onderschept slim de pass. Luyet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Monzani is nu in balbezit. Monzani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minnig de bal. Mops rent richting de bal. Mops draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 43%, Fc Lough Allen 57%.
BlueStar - Fc Lough Allen 0:1

49e minuut.
Mettraux is nu in balbezit. Mettraux geeft een lange en hoge pass. Mops is nu in balbezit. Mops schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Fc Lough Allen 0:2

62e minuut.
Brodbeck geeft een hoge lob. Inworp. Monzani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luyet is nu in balbezit. Luyet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Esposito onderschept slim de pass. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito haalt uit met een fantastische trap. Jacquemin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Fc Lough Allen 1:2

67e minuut.
Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner geeft de bal voor. Magnin heeft problemen om de bal te vangen. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brodbeck geeft een lange en hoge pass. Erbaş heeft problemen om de bal te vangen. Waldner rent richting de bal. Maus rent richting de bal. Maus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Beyeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingart is nu in balbezit. Beyeler verovert de bal door een tackle van achteren. Beyeler geeft een hoge lob. Luyet springt en kopt de bal. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Fc Lough Allen 1:3

84e minuut.
Waldner passt de bal met de wreef. Weingart bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingart passt de bal met de wreef. Maus is nu in balbezit. Maus draait met de bal, schiet en ... Jacquemin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 42%, Fc Lough Allen 58%.
BlueStar - Fc Lough Allen 1:3