Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhein Stars Fc Lough Allen
Normal Tactiek 532neu
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38.4
matig Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Inworp. Monzani met de inworp. Schönwetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyet onderschept slim de pass. Luyet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:1

2e minuut.
Boillat speelt de bal door. Ghiani rent richting de bal. Koller is nu in balbezit. Beyeler rent richting de bal. Beyeler passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Furnaro passt de bal in één keer door. Monzani probeert naar een medespeler te passen. Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:2

14e minuut.
Stocklasa geeft een hoge lob. Inworp. Monzani met een snelle inworp. Luyet rent richting de bal. Luyet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ghiani trapt de bal weg van het doel. Monzani kopt de bal weg. Klungelig pakt Luyet de bal. Mops rent richting de bal. Mops draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:3

15e minuut.
Jaquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaquier speelt de bal door. Klungelig pakt Schwarz de bal. Mops is nu in balbezit. Mops haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Monzani de bal. Monzani probeert naar een medespeler te passen. Mops rent richting de bal. Mops haalt uit met een fantastische trap. Ghiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beyeler zal de hoekschop nemen. Mops maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Winzenried rent richting de bal. Erbaş verovert de bal door een tackle van achteren. Erbaş geeft een lange en hoge pass. Mops rent richting de bal. Mops schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Monzani de bal. Monzani passt de bal in één keer door. Luyet is nu in balbezit. Luyet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:4

41e minuut.
Mettraux geeft een lange en hoge pass. Boillat rent richting de bal. Boillat geeft een hoge lob. Monzani is nu in balbezit. Monzani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops verovert de bal door een tackle van achteren. Mops passt de bal zonder na te denken. Luyet rent richting de bal. Luyet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhein Stars 76%, Fc Lough Allen 24%.
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:4

51e minuut.
Mettraux passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mops de bal. Mops draait met de bal, schiet en ... Ghiani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:5

54e minuut.
Monzani geeft een lange en hoge pass. Ghiani rent richting de bal. Mops verovert de bal door een tackle van achteren. Luyet bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Pierścionek kopt de bal weg. Monzani geeft een hoge lob. Daar is Ghiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Monzani passt de bal zonder na te denken. Mops rent richting de bal. Mops probeert naar een medespeler te passen. Luyet heeft problemen om de bal te vangen. Luyet schiet op doel. Paal! Mops probeert de bal met de borst te controleren. Luyet rent richting de bal. Luyet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mops is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Boillat heeft problemen om de bal te vangen. Monzani rent richting de bal. Monzani speelt de bal door. Luyet rent richting de bal. Luyet haalt uit met een fantastische trap. Salami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:6

66e minuut.
Furnaro geeft de bal voor. Luyet is nu in balbezit. Luyet met een sublieme pass. Mops rent richting de bal. Mops draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:7

71e minuut.
Pierścionek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitterli. Pierścionek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furnaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Stocklasa de bal. Luyet rent richting de bal. Luyet haalt uit met een fantastische trap. Salami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:8

72e minuut.
Pierścionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzani geeft een lange en hoge pass. Mops bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops schiet op doel. Salami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:9

84e minuut.
Schwarz probeert de bal aan de voet te houden. Monzani is nu in balbezit. Monzani geeft een hoge lob. Luyet bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyet geeft een hoge lob. Salami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Jaquier onderschept slim de pass. Furnaro verovert de bal door een tackle van achteren. Furnaro met een sublieme pass. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Schwarz rent richting de bal. Furnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Furnaro geeft een lange en hoge pass. Luyet is nu in balbezit. Luyet schiet op doel. Salami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mops rent richting de bal. Mops haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:10

89e minuut.
Jaquier met een sublieme pass. Winzenried bereikt de bal nog maar net als eerste. Mops onderschept slim de pass. Mops draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhein Stars 71%, Fc Lough Allen 29%.
Rhein Stars - Fc Lough Allen 0:11