Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gewalttätige Wurzeln Dribbelnde Heulsusen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Nager passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Keppler de bal. Keppler passt de bal in één keer door. Kuchen rent richting de bal. Kuchen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Oberteufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keppler speelt de bal door. Nager is nu in balbezit. Nager geeft de bal voor. Cochard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Marbach probeert naar een medespeler te passen. Knecht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Denicola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Marmet is nu in balbezit. Marmet geeft een hoge lob. Mast bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin onderschept slim de pass. Cavin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oberteufel is nu in balbezit. Oberteufel geeft een lange en hoge pass. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret onderschept slim de pass. Perret haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gewalttätige Wurzeln 45%, Dribbelnde Heulsusen 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gewalttätige Wurzeln - Dribbelnde Heulsusen 0:0

67e minuut.
Marbach rent richting de bal. Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marbach krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rima kopt de bal weg. Denicola is nu in balbezit. Eicher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eicher krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hunger met een snelle inworp. Perret geeft de bal voor. Eicher rent richting de bal. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gewalttätige Wurzeln - Dribbelnde Heulsusen 1:0

85e minuut.
Knecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Knecht passt de bal zonder na te denken. Donner rent richting de bal. Nager verovert de bal door een tackle van achteren. Nager haalt uit met een fantastische trap. Cochard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gewalttätige Wurzeln 46%, Dribbelnde Heulsusen 54%.
Gewalttätige Wurzeln - Dribbelnde Heulsusen 1:0