Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueStar Rhein Stars
Bulgursalat Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stocklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Maus de bal. Maus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Weingart geeft de bal voor. Waldner heeft problemen om de bal te vangen. Koller rent richting de bal. Waldner is nu in balbezit. Waldner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Weingart met een sublieme pass. Kim speelt de bal door. Maus is nu in balbezit. Waldner rent richting de bal. Waldner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maus probeert de bal met de borst te controleren. Stocklasa rent richting de bal. Maus verovert de bal door een tackle van achteren. Maus draait met de bal, schiet en ... Waldner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gianotti met de inworp. Longhi met een sublieme pass. Minnig is nu in balbezit. Glauser rent richting de bal. Glauser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Weingart kan de bal niet met de borst controleren. Weingart probeert naar een medespeler te passen. Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 25%, Rhein Stars 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueStar - Rhein Stars 0:0

48e minuut.
Waldner onderschept slim de pass. Waldner geeft de bal voor. Stocklasa heeft problemen om de bal te vangen. Glauser is nu in balbezit. Glauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Weingart is nu in balbezit. Weingart passt de bal zonder na te denken. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Rhein Stars 1:0

75e minuut.
Longhi probeert naar een medespeler te passen. Glauser rent richting de bal. Schönwetter begaat een overtreding. Glauser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weingart wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Waldner is nu in balbezit. Glauser rent richting de bal. Waldner rent richting de bal. Glauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Weingart passt de bal met de wreef. Glauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser geeft een hoge lob. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner schiet op doel. Salami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Rhein Stars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 32%, Rhein Stars 68%.
BlueStar - Rhein Stars 2:0