Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rennende Pizzen Sportliche Zebras
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Giacometti is nu in balbezit. Glauser onderschept slim de pass. Glauser speelt de bal door. Reist is nu in balbezit. Reist schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rohner kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Glauser onderschept slim de pass. Glauser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Streit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fritzie is nu in balbezit. Kernen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fritzie. Fritzie krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Sieber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räuber verovert de bal door een tackle van achteren. Räuber met een sublieme pass. Glauser rent richting de bal. Glauser draait met de bal, schiet en ... Streit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Reist met een sublieme pass. Muff is nu in balbezit. Lau maakt een afschuwelijke overtreding. Lau krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Roussey geeft een hoge lob. Haldimann is nu in balbezit. Haldimann probeert naar een medespeler te passen. Tochtermann is nu in balbezit. Tochtermann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Muff rent richting de bal. Roussey geeft een lange en hoge pass. Daar is Tochtermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manetsch rent richting de bal. Manetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rennende Pizzen 53%, Sportliche Zebras 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rennende Pizzen - Sportliche Zebras 0:0

73e minuut.
Krähenbühl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zuffi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Oehrli onderschept slim de pass. Oehrli met een sublieme pass. Sieber is nu in balbezit. Sieber passt de bal zonder na te denken. Manetsch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tochtermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tochtermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rennende Pizzen - Sportliche Zebras 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rennende Pizzen 62%, Sportliche Zebras 38%.
Rennende Pizzen - Sportliche Zebras 0:1