Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheGreenBulls BlueStar
Normal Tactiek Bulgursalat
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.3
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Röthlisberger passt de bal zonder na te denken. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut rent richting de bal. Gut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:1

5e minuut.
Minnig is nu in balbezit. Minnig geeft een lange en hoge pass. Esposito kopt de bal weg. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Röthlisberger speelt de bal door. Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal met de wreef. Esposito is nu in balbezit. Esposito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:2

7e minuut.
Schori geeft de bal voor. Esposito kopt de bal weg. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Waldner rent richting de bal. Waldner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brodbeck probeert naar een medespeler te passen. Minnig speelt de bal door. Brodbeck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Honegger rent richting de bal. Honegger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Schmutz trapt de bal weg van het doel. Kim kopt de bal weg. Benaglio rent richting de bal. Waldner onderschept slim de pass. Waldner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Röthlisberger geeft de bal voor. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal in één keer door. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Esposito kopt de bal weg. Christen rent richting de bal. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut schiet op doel. Schmutz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:3

40e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Röthlisberger is nu in balbezit. Röthlisberger passt de bal zonder na te denken. Gut is nu in balbezit. Gut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Schori geeft een hoge lob. Inworp. Bekirowski met een snelle inworp. Mordasini controleert de bal met de borst. Mordasini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGreenBulls 73%, BlueStar 27%.
TheGreenBulls - BlueStar 0:3

46e minuut.
Maus komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Röthlisberger is nu in balbezit. Kim geeft de bal voor. Gut is nu in balbezit. Gut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Röthlisberger met een sublieme pass. Maus is nu in balbezit. Benaglio begaat een overtreding. Benaglio krijgt een gele kaart. Maus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maus krijgt zijn hoofd ertegen. Schmutz bokst de bal weg.

53e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma passt de bal zonder na te denken. Kim probeert naar een medespeler te passen. Esposito is nu in balbezit. Esposito schiet op doel. Schmutz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:4

57e minuut.
Bagavičius maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gut kopt de bal weg. Esposito is nu in balbezit. Esposito draait met de bal, schiet en ... Schmutz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:5

59e minuut.
Brodbeck met een sublieme pass. Maus is nu in balbezit. Maus passt de bal in één keer door. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito speelt de bal door. Röthlisberger heeft problemen om de bal te vangen. Esposito rent richting de bal. Esposito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kim met een sublieme pass. Röthlisberger speelt de bal door. Gut is nu in balbezit. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gut is nu in balbezit. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal in één keer door. Esposito is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Esposito rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:6

81e minuut.
Marcodona met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Röthlisberger de bal. Röthlisberger speelt de bal door. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGreenBulls - BlueStar 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGreenBulls 79%, BlueStar 21%.
TheGreenBulls - BlueStar 0:7