Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Fiore Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3094
Fiore FC Saufhampton
433 Tactiek supremeattack
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Pulfer de bal. Pulfer probeert naar een medespeler te passen. Mementi rent richting de bal. Pinggera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinggera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Huber trapt de bal weg van het doel. Lewis rent richting de bal. Lewis passt de bal in één keer door. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ... Huber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wan rent richting de bal. Wan draait met de bal, schiet en ... Huber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pini heeft problemen om de bal te vangen. Lewis rent richting de bal. Lewis passt de bal met de wreef. Wan is nu in balbezit. Wan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pinggera is nu in balbezit. Lubowicz onderschept slim de pass. Lubowicz speelt de bal door. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev schiet op doel. Huber bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 0:1

13e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een lange en hoge pass. Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilev schiet op doel. Huber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 0:2

16e minuut.
Pini heeft problemen om de bal te vangen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis met een sublieme pass. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 0:3

21e minuut.
Lubowicz onderschept slim de pass. Lubowicz speelt de bal door. Wan rent richting de bal. Wan schiet op doel. Denicola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 0:4

24e minuut.
Gurtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurtner geeft een lange en hoge pass. Pini is nu in balbezit. Pini passt de bal in één keer door. Gorbói probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lubowicz geeft een hoge lob. Wan kopt de bal weg. Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 0:5

36e minuut.
Tritten speelt de bal door. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg probeert naar een medespeler te passen. Mementi rent richting de bal. Mementi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gorbói passt de bal in één keer door. Denicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Denicola passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wan de bal onder controle te krijgen. Lubowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiore 69%, FC Saufhampton 31%.
Fiore - FC Saufhampton 0:5

48e minuut.
Hebeisen geeft de bal voor. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg passt de bal met de wreef. Mementi is nu in balbezit. Mementi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pulfer rent richting de bal. Rothenbuhler begaat een overtreding. Pulfer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gurtner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mementi maakt een snoekduik en kopt de bal. Rothenbuhler heeft problemen om de bal te vangen. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 1:5

55e minuut.
Lubowicz kopt de bal weg. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Lewis passt de bal zonder na te denken. Wan is nu in balbezit. Wan haalt uit met een fantastische trap. Huber bokst de bal weg.

60e minuut.
Lubowicz met een snelle inworp. Gurtner is nu in balbezit. Gorbói verovert de bal door een tackle van achteren. Gorbói geeft de bal voor. Wan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 1:6

73e minuut.
Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten onderschept slim de pass. Tritten passt de bal zonder na te denken. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 1:7

85e minuut.
Ilev is nu in balbezit. Ilev passt de bal in één keer door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Mementi verovert de bal door een tackle van achteren. Mementi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lubowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis passt de bal in één keer door. Wan heeft problemen om de bal te vangen. Wan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiore - FC Saufhampton 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiore 66%, FC Saufhampton 34%.
Fiore - FC Saufhampton 1:8