Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Verlierer Swiss Gooners FC
Normal Tactiek phate
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Rollmops geeft een hoge lob. Inworp. Eggert met een snelle inworp. Häfeli is nu in balbezit. Häfeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hürzeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürzeler passt de bal in één keer door. van Persie is nu in balbezit. van Persie schiet op doel. Hofstetter probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Eicher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
van Persie onderschept slim de pass. Sutter rent richting de bal. Sutter passt de bal zonder na te denken. Ambar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hofstetter heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hürzeler passt de bal zonder na te denken. Häfeli heeft problemen om de bal te vangen. Häfeli passt de bal zonder na te denken. Lichtsteiner is nu in balbezit. Lichtsteiner haalt uit met een fantastische trap. Coizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kessler geeft een lange en hoge pass. van Persie is nu in balbezit. Sutter rent richting de bal. Ambar is nu in balbezit. Ambar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hürzeler kopt de bal weg. Zielke rent richting de bal. Häfeli is nu in balbezit. Häfeli schiet op doel. Coizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Coizza trapt de bal weg van het doel. Ambar is nu in balbezit. Kropf begaat een overtreding. Ambar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Horat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lüthi kopt de bal weg. Klungelig pakt Geiser de bal. van Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Persie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Müggeli neemt de hoekschop. Eicher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Verlierer - Swiss Gooners FC 0:1

41e minuut.
Häfeli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rollmops. Häfeli raakt geblesseerd tijdens het duel. Geiser met een snel genomen vrije trap. Hürzeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürzeler geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lichtsteiner springt en kopt de bal. Coizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geheimnisvolle Verlierer - Swiss Gooners FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Verlierer 53%, Swiss Gooners FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheimnisvolle Verlierer - Swiss Gooners FC 1:1

53e minuut.
Kessler passt de bal in één keer door. Sutter is nu in balbezit. Kropf verovert de bal door een tackle van achteren. Müggeli onderschept slim de pass. Müggeli geeft een lange en hoge pass. Eicher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Zielke is nu in balbezit. Zielke geeft een lange en hoge pass. Hofstetter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Persie is nu in balbezit. van Persie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Horat is nu in balbezit. Horat geeft de bal voor. Sutter kopt de bal weg. van Persie is nu in balbezit. van Persie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müggeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sutter de bal. Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Verlierer 50%, Swiss Gooners FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheimnisvolle Verlierer - Swiss Gooners FC 1:1