Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ungenügende Piloten Trapani 1905
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rotanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobler is nu in balbezit. Tobler passt de bal met de wreef. Spiegel rent richting de bal. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borer probeert naar een medespeler te passen. Spori rent richting de bal. Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Spori verovert de bal door een tackle van achteren. Spori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri rent richting de bal. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tobler kan de bal niet met de borst controleren. Hirsiger is nu in balbezit. Tobler rent richting de bal. Hauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungenügende Piloten 64%, Trapani 1905 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ungenügende Piloten - Trapani 1905 0:0

51e minuut.
Pini geeft een hoge lob. Borer is nu in balbezit. Borer passt de bal zonder na te denken. Freistoss rent richting de bal. Freistoss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hirsiger rent richting de bal. Tsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsawa passt de bal zonder na te denken. Spori is nu in balbezit. Spori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Rotanzi passt de bal in één keer door. Tobler heeft problemen om de bal te vangen. Tobler passt de bal in één keer door. Hauri is nu in balbezit. Hauri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Borer geeft een hoge lob. Kehrli met een sublieme pass. Hirsiger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spori de bal. Spori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ungenügende Piloten - Trapani 1905 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungenügende Piloten 43%, Trapani 1905 57%.
Ungenügende Piloten - Trapani 1905 1:0